Bana göre çok fıs bi bölümdü izlerken morelim bozuldu resmen bu bölümün hakkı bukadarla kalmamalıdı bana kalırsa:mad:
###Tefo'da Linea'yı ezdi hani , bukadar gidiyo abi diye kullanmasını bilmiyo araçı kötülüyo şerefsiz:D:D:D:D:hahaha:
Printable View
Bana göre çok fıs bi bölümdü izlerken morelim bozuldu resmen bu bölümün hakkı bukadarla kalmamalıdı bana kalırsa:mad:
###Tefo'da Linea'yı ezdi hani , bukadar gidiyo abi diye kullanmasını bilmiyo araçı kötülüyo şerefsiz:D:D:D:D:hahaha:
ahhh bitanede kenan içseymiş:)
temmuz fena tırsmaya basladı..:)
ezel cengıze posta koyarken alinin surat nasıldı ama :D
kenanda fena tırstı
bölüm güzeldi o adam ezel değil :D
Söylenenlere göre kaldı SON-7 bölüm inşallah onlar heycanlı-olaylı geçerde Dayının hakkını verirler:cool:
dayı ne yetiştirmiş be:D:D
evet bu sezon bitireceklermiş diziyi
Dayi son bolumde cikicakmis gibi bi killanma olustu nedense bende..
yok be bence dayı defteri kapandı. ezell gidere gider yapıcak :D
Bence de çıkacak gibi gece cenaze merasimi falan kimse bilmeyecek vs. Ben Kazandım diyorlar ya en son ben kazandım deyip efsane olacak dayı
adamı gömdüler resmen :S nasıl olucak yinemi son 7 gün içinde diye bi yazıyla karşılaşıcaz yani :D
her an öyle bişeyle karşılaşılabilir =) başlarda çok kötüydü de dizi sonda ii topladılar ama ya :D
atar ramazan diecem bundan sonra ben =)
inşallah fragmandaki gibi güzel bi bölüm bekliyoruzdur:D:D
artık son bölümler. çok keyifli geçer kanımca. dizinin kalitesi ortada, finale doğru yardırırlar