cocuk öldürdü vayy be: s
Printable View
cocuk öldürdü vayy be: s
tefo ölmemiş ya :S
bence yukardan ses geldıgınde alı oraya kosucak yanlıslıkla temmuzu dıye tefoyu öldurucek.kendı ellerımle öldurdum demıstı cunku.
Ayrıca: youtube da soyle bır yorum okudum bence olası bır tahmın umarım yazan arkadasın dedıgı gıbı olur :)
emrecan rumuzlu bı arkadasın youtubedakı yorumu:
hatırlarsanız dayının "öldüğü" bölümde dayı ve ezel sahile geçmeden önce ezel azada "nolur nolmaz bir ambulans çağır" demişti . bi sonra ki bölüm de dayıyı "gömerken" "kimse bilmicek" demişti ezel , tefo ve aliye . dayının ne cesedini nasıl oraya götürüldüğünü falan göstermedi ezel dizisi . ileri ki bölümlerde çıkabilir ve flashbacklerle nasıl ölmediği açıklanabilir diye düşünüyorum ben . dayı ölmemiş olabilir ya da ben çok uçmuş olabilirim ama bir umut
banada öyle geliyor dayı son bölümde kenanı fln paçalardan akıtacak gibi geliyo :D
bence arada bi kenan'a görünen dayının hayali halisülasyon değil gerçek :D
şimdi o tefoyu o bacaksız mı vurdu :)
çok karıştı yaa :D
bırakmıştım izlemeyi...dayının ölmesiyle birlikte ezel silahı taktı bele miroğlu modeli olunca yeniden başladım:)
ahahah süper oldu. hepsi kurtuldu temmuz eylül oldu :D
tefo gitti bu sefer...
nihayet.. artık bitsin şu dizi..
tefo kesin gitti şebnemde hiç tepkı yok:D
bu seferde ölmediyse toplaşıp biz vuralım :D
istermisiniz ufak çocuğun ileri zamanki halini gösterip bugünleri hatırlayıp mevzu kovalasın :D :D
son 3 bölüme girdik mi bundan sonra artık
son 3 yada 4 bölüme girdik tefoda gitti kaldı şeboyla ezel ali sağ kalacak gibi görünüyor