2 milyon dolarla zaten bşy yapamazsın örnk: Ali ve Baba :)
Ama o parayı döndürürsen kötü bir sermaye değil örnk: Eyşan ve Cengiz :)
Printable View
2 milyon dolarla zaten bşy yapamazsın örnk: Ali ve Baba :)
Ama o parayı döndürürsen kötü bir sermaye değil örnk: Eyşan ve Cengiz :)
Ezel şu an için çok güzel gidiyo ama reyting alıcaz diye diziyi uzatıp uzatıp durmazlar...Tek sezonluk bir dizi gibi duruyor...Reyting alıcaz die uzatılan dizilerin halini görüyoruz...Kurtlar vadisi gibi...
Kişi başı 1 milyon dolar düşüyo...Cengiz bu paraya ufak çaplı bir kumarhane kurup sonradan işleri büyütmüş olabilir...2000li yıllardaki devalüasyon sonrası parayı ikiye katlamışlardır zaten :D yüksek faizlerde cabası...Ama kıbrısta otel falan 1 milyon dolarla olucak iş değil tabi kısa vadede...
bence 10 numara bir dizi herkeste rolüne yakışmış merak ediyorsun fragman izliyorsun kendi adıma konuşuyorum fragmandan bir şey çıkardığını zannediyorsun ama iş öyle değil güzel oluyor
Beylik repliklerle racon kesen Polat Alemdar’a dişli bir rakip geldi! “Ezel”in Ramiz Dayı’sı, ekran fenomenine dönüştü. Dillere dolanan o replikleri yan yana getirdiğimizde ise ortaya ilginç diyaloglar çıktı...
POLAT ALEMDAR: Ben soru sormam, hesap sorarım.
RAMİZ DAYI: Hesap görmek hesap etmekten zordur yeğen.
RAMİZ DAYI: Ölüm gibidir sadakat, pazarlığı olmaz.
POLAT ALEMDAR: Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım.
POLAT ALEMDAR: Kötü köpek sürüye kurt getirdi.
RAMİZ DAYI: Köpeği köpek yapan sadakatidir yeğen.
RAMİZ DAYI: Aç gözünü yeğen, adını söyle bana!
POLAT ALEMDAR: Kimine göre can Polat, kimine göre ‘can alan’ Polat.
RAMİZ DAYI: Geçmişe sorular soran, kendi sesinin yankısını gerçek sanar yeğen...
POLAT ALEMDAR: Mafya geçmişi konuşmaz!
POLAT ALEMDAR: Seninle benim kellemi alacak adamın kulağına ezanı ancak biz okuruz.
RAMİZ DAYI: Senin yerinden oynatamayacağın taşlar var yeğen ama benim yok!
http://haber.mynet.com/detay/foto-an...1#haber-baslik
eğlencelik :)
pfff fena bayat bence bu tarz yazılar bi de türk filmlerinden telefon şakaları var ya iyy tam reyting çırpınışları... BÜYÜK KAPIŞMAA kapışma nedir ayrıca.. ulan sövesim varmış :D
Bahar ölürse benide yanına gömsünler :D
Bahar ölmesin!!!
Para toplayıp sanayide toplatalım , kaporta boya yaptıralım , gerekirse 2de vurdurarak çalıştıralım , aküden aküye çekelim yinede yaşatalım :D
Banane ölürse ölsün tohumuna para mı verdim:cokgreen:
1 sezon hakkıdır, fazlası bayar :)
Ama öyle 3 hafta sonra bitecek vs imkansız, 1 sezon garantisi var ;)
eğer güzel çevirebilirlerse bence 3-4 sezona bile çıkabilir. Tabi daha başında bu böyle planlandıysa :) bakınız prison break fln tamam o da sonlara doğru saçmaladılar ama kurtlar vadisi gibi olmadı :D kaçınca biticek sanıoduk belki farklı şeyler çıkar şuan hiç düşünmediğimiz.
Arabam gazlı ;
Ben gaza geldiğimden değil...
Tiye aldığımdan dolayı bütün bunları yazdım zaten :)
Bahar isterse bisiklet kullanırken kaza geçirsin , sonra haydar dümene mektup yazsın üzülmem yani :)
O zaman iki önceki postum hala geçerli ;)
Zihni sinir proceleri :p
baharında neyini seviosanız artık :D çeneye ben koy kilo verdir al sana yıldız tilbe :D