eyvallah sağolasın aynı anda bulduk ama senınkı daha ned bende tam kolyenın ustunde play işaretı gozukuyor :D sağol tekrar :)
Printable View
eyvallah sağolasın aynı anda bulduk ama senınkı daha ned bende tam kolyenın ustunde play işaretı gozukuyor :D sağol tekrar :)
rica ederim :cool: komisyonumu isterim satıştan ahhaa :D
edit : bu arada kızın avucuda pek kirliymiş :D
kelebeğin gölgesi kanımca
şimdi ricam o resm edıtlermısın başka rakıpler almasn ahahahha :D
zyatgagagagagag esnaf dediğin böyle olur! :D
kaldırdım resmi
bu mevzular bir yana her yerde pazartesi günü ezel yok diyor :icon_wack
ezeli trt versin bence:D
kağıdın geliş açısına olayın akışına bakılırsa ali kağıtta ne olduğunu görmemiş heralde
ekranın başındakini biraz daha kıvrandırıyorlar ritmik cimnastik yapıyor beyin hiç bir fragmanında gördüğün olay diziyi izlerken öyle çıkmıyor
Ezel severlere hediyem olsun
http://rapidshare.com/files/33986097...Remix.mp3.html
Atv'ye geçmesi iyi mi oldu kötü mü oldu sizce?
Bence ATV ye geçmesi kötü oldu. Hoş Show tv nin problemi ödeme yapmamasıymış. Kurtlar da o nedenle kaçmış show dan. Buarada fragmanı izledim demin görüntü kalitesi kesinlikle rezalet.
Buarada hastane dosyalarınıda güzel basmışım :)
Abi aynen atv'ye geçmesini hiç istemezdim niye bilmiyorum ama show tv'de diziler bi başka güzel oluyor :)
Ya düzenli bi şekilde yayınlansında nerden yayınlanırsa yayınlansın :)
bakalım bugun atv de yayınlayacklar mı acaba:)
Nedense showda izlediğim diziler daha kaliteli geliyor gözüme ezel ATV ye geçince kalitesi büyüsü kaçmış gibime geldi..
Görüntü kalitesinde fark hisseden oldumu benden başka ?
fragmanları dönüyo sürekli yayınlanacak galipa
dün aksam beykoz daki ömerin annesinin evinde karda kışta çekimleri bırakmadılar valla yolları falan tuzladılar saolsunlar sayelerinde bayırdan aşşağı rahat indik :D:D kenan imirzalıda vardı dötleri donuyodu valla :D