dayı yanlış yaptı bide konuşup duruyor delikanlılık kitabıyla ilgiliince ince dokudu selmaya
![]()
berragim be, super oynadi da dayi az gosterliyio, bu arada bu arada icerden saglam bi kaynaktan, ezel badeye selektor yakcak, kisaca eysan o...usuna bye
![]()
Ufuk Bayraktar..
12.09.1981 İstanbul doğumlu olan Ufuk Ezel dizisi dışında pek çok dizilerde rol almış..
Ayrılık
Memleket Meselesi
Sil Baştan
Girdap
Ali’nin Sekiz Günü
Kartallar Yüksek Uçar
İklimler
Kader
Bekleme Odası
Bunlardan bazıları..
Zeki Demirkubuz’un keşfettiği Ufuk Bayraktar’ın oyunculuk öyküsü diğerlerinden çok farklı.
Demirkubuz, Bayraktar’ı babasının Cihangir’deki kahvesinde çalışırken fark etti.
Bir gün kahvede otururken de genç adamı yanına çağırıp “Seninle konuşmak istiyorum” dedi. O sırada askerde olan ancak hava değişimi için geldiği İstanbul’da kalıp askerliğinin son bir haftasını da öyle “geçiştirmeye” çalışan Bayraktar; önce korktu hiç tanımadığı Demirkubuz’dan, “Beni zorla kışlaya geri götürecekler” diye.
Ama sonra Demirkubuz’un oyunculuk teklifini duşunca şaşırdı.
Hayatında kamera bile görmeyen, mahallenin ‘bıçkın’ delikanlısı uzun uzun düşündü ve sonunda rolü kabul etti. Babası başlarda oun oyuncu olmasını istemese de sonunda Demirkubuz onu da ikna etti.
Böylece Ufuk Bayraktar Zeki Demirkubuz’un yönettiği Bekleme Odası’yla kariyerine başladı. Sonra yine Demirkubuz’un Kader filminde bu kez başrolü oynadı. Ardından da Semih Kaplanoğlu’nun Yumurta filminde rol aldı. Şimdi ise Ezel dizisinde Ramiz Karaeski’nin gençliğini başarılı bir şekilde oynuyor.
![]()
aynen adam doğuştan arabeskçok sevici duruo bakışlar adamı ürkütür direnk
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Rolünü çok güzel yapıyor bence ufuk bayraktar..
70'lerden çıkıp gelsede serdar'ı öldürse![]()
damaaaaaaaaaaat demesine ayar oluyorum
ya hepsi hikaye bırakın kim kimi düdüklerse düdüklesinde
abi hiç olmayacak tipler fena ırıspı çıkıyo ona şaşırıyorum
selma şebnem > eyşan bihter![]()
Dizi amma karıştı ya.Şebo bi sağdan bi soldan naptığı belli değil.Ama o kadar uyuşturucu ile morarması lazım biryerlerinin.Tefoda hiç bakmıyo heralde hatuna
Ayrıca genç ramizin bir filmden sahnesi.3. dakikadan sonraya dikkat.Rakı masası sahnesine.Bol küfür içerir aman dikkat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)