Arkadaşlar,
İngiltere-Londra- dan araba parçası hariç ne alınır? Nelerin fiyatları uygundur orada? Valide haftasonuna kadar orda. İlk aklıma gelen iphone oldu. TR de fiyatı yüksek, orad uygun ne alsam ki![]()
Arkadaşlar,
İngiltere-Londra- dan araba parçası hariç ne alınır? Nelerin fiyatları uygundur orada? Valide haftasonuna kadar orda. İlk aklıma gelen iphone oldu. TR de fiyatı yüksek, orad uygun ne alsam ki![]()
londra cok pahalı gıyım uzerıne bır sey ıstıyorsan eger
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
uygun giyim yerleri uzucluk yerleride var. Ama genel anlamda ingiltere birazcik düdük.
74 model sehpa...
ingilterede bazı araba parçaları haricinde ucuz birşey ben şuana kadar gördüğümü hiç hatırlamıyorm..
bizde araba parçası almaya gidicezbildiğiniz ucuz parçacılar var mı ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ben ingiltereye gelmeden baya bi arastirmistim amerikan parcasi ama gittim gordumki Turkiye ile fiyat farki sadece toplu aldigin zaman 100 tl fark ediyordu oyuzden almaktan vaz gectim.
74 model sehpa...
bakalım kısmetse bende gıdıcem![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ingiltere'den ancak Baked Beans alınır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Z32 maf![]()
ps3 oyunlarının fiyatları güzel, yarı fiyatına bulabiliyorsun. keşke önceden haber verseydin bizde bişiler isterdik![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
İngilterede iphone kontratlı alırsan ucuz olabilirde satın almaya kalkınca ucuz değil aynı para nerdeyse..şu an nerdeyse hiç bir üründe indirim yok yılbaşına yakın olsa idi çok ciddi indirimler oluyor..
zaten burda gariptirki indirim oldumu sabahtan kuyruğa girer herkez inidirimleri bizimki gibi yalandan olmuyor çünkü.. giyim kuşam fiyatları TR ye yakın ama bazı şeyler daha ucuz yalnız sadece biraz daha ucuz..
bende ingilterede yaşıyorum şu an haftasonu Londra daydım ucuz bişey yok
yani kısacası İngiltere çapında ucuza alabileceğin pek bişey çıkmayabilir en azından benim aklıma gelmiyor..
PS3 oyunlarını zaten ordan getirtiyorum ucuz ucuz![]()
Iphone pek farklı bir fiyatta değil orada... Tabi eğer sözleşmeli alabiliyorsa farklı.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)