harika olmus video ellerine saglık Buğra riddim bunu görmesinn:))
Printable View
harika olmus video ellerine saglık Buğra riddim bunu görmesinn:))
eline sağlık buğra çok güzel o gece damsız almıycaz deidler gleip izleyemedik adamı
on numara çekim olmuş buğra ama demedi deme gene böle bi çekim yaparken ensene bi tokat gelebilir :D
cok guzel olmus
Tebrikler kardeşim çok güzel iş çıkarmışsın gene..
Piyasa çok bozuk.Öyle böyle değil.Acaip saçma sapan insanlarla tanışıyorum.Herkes bedavaya iş yaptırmak peşinde.Kulun kölen oluyorlar ücretsiz işler çıkarttığın zaman.İnanılmaz pofpofluyorlar.Ne zaman iş paraya geliyor,her şey bir anda tersine dönmeye başlıyor :) Sırtımdan bir ton para kazandı çoğu zaten.Tutupta al kardeşim,bu da senin hakkın demedi.O yüzden gerek yok.Teşekkür ederim bu arada iltifatın için.
Teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim Tunç.Gördüler,görmezler mi :) Cumartesi'den beri RIDDIM'da ki bütün ekranlarda döndürüyorlar.Bir tane daha hazırlıyorum şimdi.İş teklifinde bulundular.Deneme çekimi yapıyorum.Anlaşabilirsek her hafta cumartesi gitmeyi planlıyorum.
Teşekkür ederim Ahmet.Keşke gelseydin.Damsız giren çok oldu :)
Teşekkür ederim Eray.Gelsin be :) Sen at,canın saolsun :p
Teşekkür ederim kardeşim.
eline sağlık buğra ;) keep up working
ozelden de yazdigim gibi cok guzel isler yapiyosun bugra :)
buraya da yazayim; su sarkinin sozsuz bagirmasiz bogurmesiz instrumental versiyonunu nerden bulabiliriz?
cok başarılı buğra sürekli bişeyler yap cok zevk alarak izliyorum başarılarının devamını bekliyorum ..
Lil' Jon'un menejerine ve Lil' Jon'a yaklaşık 1 hafta önce video ile ilgili bir mail atmıştım.
Lil' Jon,İstanbul RIDDIM'da vermiş olduğu konsere ait olan görüntüleri çok beğendiğini ve bu görüntüleri internet üzerinde ki TWITTER,FaceBook ve MySpace'de ki portallarında,ayrıca ilerleyen zamanlarda açacak olduğu resmi web sitesinde paylaşmak istediğini belirtti ve kendisiyle irtibata geçmemi istedi.
Mutluluktan uçuyorum :)
helal olsun ba
oha helal olsun zaten beğenmeselerdi onlarda bir problem vardı :)
Allah razı olsun :) Teşekkür ederim.
buğra zengin olunca tötün başın oynamasın bak gene bizim düldüllerin videolarını çekecen ona göre bu userler seni yükseltti bu userler seni indirir len ona göre :D