huhauhua yoklan opel aldim bitane alaman fakiri onla gelcem hahaahahah
Printable View
şu kmde şu kadar yakıyo muhabbetini oldum olası anlamam.kime göre neye göre nereye göre?? x bilmem ne araçla bilmem kaç kuruş yakıyomuş y bilmem ne araçla kaç kuruş yakıyomuş buna göre kıyaslama yapmak çok saçma.
bende 1.6 vectra c ile ort. 5.3 lt yakıyorum bu durumda vectra en az yakan araçmı oluyor?
marka fanatizminede hiç gerek yok herkes zevkine keyfine bütçesine göre istediğini alsın en iyisi odur.
Eğer gtc dusunuyorsan 1.6 180hp turbo var cok ıyı gıdıyor basmayıncada pek fazla yakmıyormuş sanırım :D Alternatif olarakta Manuel type_s dusunebılırsın(bence gtc ye gore cok daha sportıf) ama vergısı falan cok dogal olarak 1.8 140hp;)
207 RC de kullandım GTC de . RCnin içi daha sportif olmasına rağmen bence,mazlemeler Astra'da daha kaliteli.Ayrıca kadranlar nedense okunaklı gelmedi bana Pug'da . Astra daha bir toplu herşey. Kabin daha basık,daha çok spor araç kullanıyormuş hissi veriyor.Hele panoramik tavan varsa on numara oluyor.
Corsa Opc lerede bak derim
207 OVAL YAPILI İÇ DIŞ.
GTC SERT ÇİZGİ VE DÜZ HATLI.tarz bana göre daha spor.ve cekici..yani fark şu porshe.lamborgini
bu arada konu birbirine girmiş.:icon13:
almanyadan gelenler..öle diyor herkezin alabilecegi gücü yetebilegi araba opel (almanyada)
tabi 2.el.eski kasa şirket aracı olarak dolanmakta yani tr.de sahin dogan işi gösterilmiş oluyor.opel.mercedes bmw audı ile karşılaşınca fakir denir.vw.alta kalır yani yok..almanyada vw genel kitle için türkiyede fiat.fakiri denmez. sahin dogan,kartal dersin neysee..fiat demek olmaz.
yakarını ederini bilmem astra gtc baya iyi yol tutuyodu gayet keyifliydi tavsiye edilecek cinsten :) fiyatlarıda şimdi baktım güzel gözüküyo aslında düşünülebilir.
benım astra gtc vardı guzel arabaydı ıyı pıyasa yaptım 19'' jant taktım guzel kızlar tavladım :) ama bekledıgım gıbı bır ferformans vermedı 55 bınde arabayı sattım benım tavsıyem 1.6 turbo al derım :)
saçma sapan konuşmayın, konuyu kitlemek zorunda bırakmayın
bizde bi tane var 2008 1.6 gtc turbo. arabaya chip egsoz ve filtre kiti uygulaması yaptık.ve inanılmaz bir güç elde ettik.binmesi kullanması çok keyifli.sürat olarak ta typer dan ii diyebilirim. rollingde göz açtırmıoo tavsiye ederim hem ii gidiyor hem konforlu vergisi kaskosu düşük aynı zamanda 2000 tl harcadık yaklaşık 50 hp aldık ;)
19' da yaylarınız kaçlıktı? problem yaratıyormuydu??
Bu arada konu acayip gereksiz yerlere gitmiş :S...
Konuyla ilgili görüs,cevap yazan arkadaslara tesekkürler hepsini düşünecegim..
Ha birde bir arkadaş Corsa opc demiş , keske... diyorum : ) cünkü bütçemiz 27-28.bine kadar...
gtc 1.6 t lerin fiyatlarıda bildigim kadarıyla 30.000 ve üstü,
1.6 115 hp atmo olanı nasıl desteklenebilir 130 hp gibi bir güc benim için yeterli olacak cünkü
yazılım lı gtc turbo vardı bende 2008 keyıflı bı aractı bıraz baskı balata dan sıknıtılıydı ama
ofıctekı pcde bulamadım resımlerı ama vde kesın vardır ordan yuklucem :)
gtc guzel yol tutAR IC MEkanida komple acik renk kaplamadir, basik tavan direksion, bence gayet sportif, daha nasil olucak onu bilmiorum bi typer 207rc cupra, cokmu sportif sanki, disina konforuna ztn laf yok, kesinlikle tavsiye edilir.. kendimede tavsiye ediorum dusunuyoruz bakalim bi gtc 2.oindan..:D
1.6siylada cok gazladik bu arada kotu gitmiyor beklentiyle alakali..
http://img229.imageshack.us/img229/6656/20062007099.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/616/20062007098.jpg
19 jantlı bır zamanlar bızım olan gtc :)
cok tesekkürler paylasım için,
jantlar nekadar hosuma gitmesede : D eşşek gibi duruyor massalahı varmıs aracın : )
bi yazılım ve simota filtre kiti ile 1.6 16v 115 hp 'den nekadar + hp kazanılabilir?
tecrübesi olan varmı acaba?