HEY sEN PİSLİK :)
ayrıca neden swaplar sölimmi rb26 nin çok örneği var 1000+ m3 ün yok :)
Printable View
orda ince bi nuans var kardeşim. demek istediğim su z3m de gayte alt yapısı kuvetli bi makine ona yuklenselerdi amaç güç kazanmak değil mi? motor iflas ettide denk geldi spec ise bilmem .Sonuçta emeğe bişey demiyorum Düz mantık niye böyle yapıldı onu merak ettim :)
İçerikteki arabalar mükemmel valla..
yine mükemmel bir sayı olmus bekliyorduk mzsky ne zaman cıkıcak die elinize sağlık.. yalnız yine poster olmaması üzücü :(
Almıcaktım ama alıyım bari...:D:DOnur ellerinize sağlık süper bir sayı olmuş..:icon_tup:
onur elinize sağlık...
amerikan iyimiş
Her zamanki gibi :)
Saygı gösteriyorum. Bana göre de senin söylediğin şekilde olmaz. Türkçe esnek dil. Şaka makinası denildiğinde insanlar televizyon programı ismi takmışlar der. Kasmanın anlamı yok. İtiraf edin aranızda hiç bi kimse otomobiline sevimli kaplumbağa denmesinden hoşlanmaz. Ama Cute T biraz daha orijinal duruyor. Daha önceden çok konuştuk bunu. Lütfen artık baskı yapmayın. Bu şekilde devam edecek. Bu derginin tamamıyla Türkçe olması için içindeki tüm terimlerin de Türkçe karşılığı olmalı. İçinizde Wastegate kelimesinin Türkçe karşılığının TDK'da ne olarak geçtiği hakkında fikri olan var mı?
araçalr güzel şeçilmiş gercekten kaçırılmasın bu sayıda :D
Acura Integra turbonun resımleri war bende arabanın ilk hali böleydi http://i34.tinypic.com/i1fuiq.jpg