çok çok geçmiş olsun,herkesin heran başına gelebilecek bir olay..:(
Printable View
çok çok geçmiş olsun,herkesin heran başına gelebilecek bir olay..:(
geçmiş olsun..
Çok çok geçmiş olsun . işn en kısa zamanda bulursun bilgisayarını
benim herzaman isyan ettiğim konulardan biride Otopark görevlisi ne işe yarar. sadece araba park edip bahşiş mi bekler . Arabama göz kulak olamadıktan sonra ne işe yarar. benimde bir huyum var asla park görevlisine arabamı vermem . Otellerdede öğle kendim gider bırakırım yürüyerekde gelirim giderim. hiçbir işe yaramaz herifler.
Çok gecmiş olsun.
beyannameler dilekceler falan sıkıntı yaratır cok gecmiş olsun
büyük geçmiş olsun apple' dayken epey bilg. bulunuyordu haberi geliyordu, hele kaskosu varsa kesin buluyorlar.
Geçmiş olsun, çok arttı bu olaylar...
Allah binlerce kere belalarını versin...Şerefsiz dolu ortalık...Ve en kötüsü de bu oluyor işte,10.000 $ lık bilgisayar olsun önemli değil,içindeki bilgiler gidince çok zor duruma düşüyor insan...İnşallah bulursunuz bilgisayarı :( Bu arada restaurant'ın otoparkına elini kolunu sallayan girebiliyor demekki? Adam nasl da görmüş,nasıl da gelip almış , fitil fitil çıkar inşallah.
ARkadaşlar araç içinde gözlük bile bırakmayın,gözlük için patlatmışlardı bizim aracı..
cam filmlerinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor
çok geçmiş olsun
kansız şerefsizler!
cok geçmiş olsun... restaurantın yada yakında bi magaza benzinlik falan varsa güvenlik kamerası olabilir bi bak istersen araştır, bi sonuc cıkabilir.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun.. umarım bulursunuz laptop u..
Çok geçmiş olsun.
kardesım cok gecmıs olsun yaaa a.s ben bunların hayatta en uyuz oldugum ıstır
Çok geçmiş olsun, İzmir'de çok azdılar bu aralar. Dediğin gibi sevdiklerinden çıksın inşallah...
Gecmis olsun.....
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun umarım bulunur pc yedek vs alınmıyormuydu?
bide küfürlere biraz dikkat edelim lütfen
koskoca camı patlatmış şerefsizler .... geçmiş olsun.... bilgisayar olayına girmiyorum bile ...
gecmis olsun cok uzuldum :( yedek alma olayini surekli yapmanizi tavsiye ederim, nolacagi hic belli olmuyor..