VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
bu akşam başıma gelen valla kimsenin başına gelmesin inşallah. Nautilustan çıktık kız arkadaşımla birlikte ***** bu aralar arabasız olduğum için bizimki ben kendim giderim diye tutturunca bende dedimtaksiye bin bari nautilus un taksisini aradıma ama tam çıkış saatine denk geldiği için bulamadım. buraya kadar herşey normaldi.
yoldan geçen bi tanesine el işareti yaptım. kapısını açtım kız arkadaşımı bindirdim bendede alıkanlıktır bindiğim taksinin dolmuşun falan plakasına bakarım hani bişiy falan unutursam bulabilme şansım belki olur diye. nese kız arkadaşım bindi araca ben kapıyı kapattım vatandaş ıslak zeminde full patinaj dipgaz kapattı gidiyo arkamı döndüm elim kolumda bağlı kaldı. telefonunu aradım kız arkadaşımın ne oluyo bilmiyorum korkuyorum diyince şalter attı kaçırıyor sandım. bende taksiye bindim. kız arkadaşma dedim durdursun arabayı dedim durdurmuyor gideceğim yere bırakacakmış diyince Allahtan benim bindiğim taksici efendi çıktıda arkasından yetişmeye çalıştık kız arkadaşım uyanıklık yapıp acıbadem mc donalds ın önünde indirtmiş kendisini 5 tl para verdim indim kaçtım dedi. kafası güzeldi alkollüydü dedi.sonra benim bindiğim taksiyle eve bıraktım. plakası elimde vatandaşın polise ihbar ettim durumu izah ettim ama bilmiyorum ne olacak. ama bende iş yerim acıbademde olduğu için arada bir taksi duraklarını ziyaret edeceğim. Kız arkadaşıma o anları yaşatan taksiciyi bulup "TEŞEKKÜR PLAKETİ" şeklinde bir HAKYEMEZ ile gereken ilgiyi göstereceğim.
Sinir küpüyümde anca bu kadar iyimser yazabiliyorum...