adamlar resmen dalga geçti saolsun yönetimin umrunda değil
Printable View
adamlar resmen dalga geçti saolsun yönetimin umrunda değil
tek kelımeyle utandım.
Mustafa denizli bi de maçtan önce wolfsburg büyük bir takım değil diyor .. iyiki büyük değil büyük olsaymış 8 e gidermiş yine.....
olacağı buydu hiç şaşırmadım.yazık o futbolculara verilen paralara.:Deli:
canlı izledim almanyadaki oyununuda biliyorum..türkiyedeki nerdeyse en iyi ön libero olan adama senin direk kötü demen futbol oynasan bile futbol bilginin zayıf olduğunu gösteriyor...kaldı ki ibrahim üzülmez kadar yetenek yoksunu bi adam daha yok...onun için beşiktaş bir şanstır..onun en iyi oyunu barcayı inönüde yendiğimiz maçtaki oyunudur..sonrada hiç bi maçta doğru düzgün oynamadı..topu alınca kafasını yerden kaldırmadan dümdüz koşup sonra dağlara taşlara vuran bi arkadaş işte...beşiktaşda ise tüpçü inş ocakta gider hatta giderken mustafa denizliyi götürsede güzel olur..senin batuhan gibi gencecik forvetin var ...hala ağı gidip vahı kalmış bobo ve nobreye bel bağlıyosun ..adamlar tank gibi olmuşlar ayaklarına her aldıkları topu kaptırdılar...beşiktaşın kurtuluşu ancak alt yapıya sahip çıkmasıyla olur...dikkat edin bugune kadar beşiktaş yıldızlarını hep alt yapısından yetiştirdi..inş eski günlerine geri döner beşiktaşımız..
İnşallah biran önce düzelir beşiktaş ama bu işin demiören ve ekibiyle olmayacagı abriz belli oldu mantaliteyi deiştirmek alzım dun akşam bir fenerli olarak cok üzüldüm beşiktaşa :(
BJK bu oyunla oynamaya devam edersen ligi toplam 20 golle kapatır demedi demeyin. Hangi devirdeyiz de bu kadro ile bu 11 ile halen daha ortadan atağa çıkarlar anlamış değilim. Anlayamıyorum. M. Denizli ne yapmaya çalışıyor.
Ve inanın dün gece Wolfsburg yüklenmedi bile maça. Bu skor sizi aldatmasın.
Yazık oldu
seyircinin yönetim istifa tezahüratlarına demirören de sinirlenmiş zor sakinleştirmişler :))
inanılır gibi değil bu adam ya..
az bile yedik.. ben artık her maçın 10-0 bitmesini ve yenilmemizi istiyorum..
umarım 4ncü oluruz ŞL de de..
çok ciddiyim..
o fotografı gazetede gordum lan mıllet senın anana,bacına kızına herkeze kufur edıyo ondan evvel ıstıfaya davet edıyor daha ne beklıyorsun yuzsuz herıf bırde seyırcıye artıslık yapıyor bunu bu ara bırısı paket eder ınsallah...
defolup gıtsın su deıroren artık yaa. daha nasıl bır ınsan rezıl olur.adii herif nolcak
Böyle bi taraftarı bu hale getirenler utansın!..
Nereden nereye geldik arkadaş.. Serdar başkanımız gibi bi adamı küstürüp elin adamını başkan yapanlara sözüm yok!
İnadına 2003 ruhu!..
http://i38.tinypic.com/111jq6g.jpg
ulan soner efsane kadro be o zaman adama bırde basarısız dıyolardı be
ben bunların arasında bır fark görmuyorum sız???
http://img26.imageshack.us/img26/3337/demirorenr.jpg
(banane banane.beşiktaşı istıyorum ben. benım olucak oo.istedıgım gıbı at koşturucam.herseyını batırıcam.her ipi benım elımde olucak.)
foto bomba :D:D:D:D
yıldırım ısrarla gitmiyosa bjk a geçen her saniye zararı olacaktır vadesini doldurdu die düşünüyorm hele taraftar istifaya cagırıyosa işi zor bakalm neler görecez
bu sene ıptal zaten bırsey beklemıyorum
benım bu seneden en buyuk beklentım TÜPCUNUN GITMESI !