once davranayim hemen acayim dedim. evet hadi bakalim herkes dokulsun ortaliga su kardeslerimizi sevindirelim.
once davranayim hemen acayim dedim. evet hadi bakalim herkes dokulsun ortaliga su kardeslerimizi sevindirelim.
diğer konuyada yazdım ayırdıklarım duruyorsa seve seve gönderirim.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
10 kutu kitap-ansiklopedi mevcut bende...
o zaman ogretmen arkadasimizdan adres telefon gibi bilgileri alalim ortaklasa kararlastirip belirli bir gunde gonderelim. peki nasil gonderelim ?
Evet arkadaşlar başka bir konuda İzmirden Gökhan arkadaşımızın öğretmenlik yaptığı bir köy okulu için konuşuyorduk.
9-13 Yaş arası Kıyafet-Ayakkabı-Kırtasiye Malzemeleri vs vs gibi evinizde kullanmadığınız ama Kullanılabilecek durumda olan eşyaları ayırıp buraya yollamak istiyoruz.
İstanbul içini ortak bir yerde toplayabilirsek ben izmire nakliye işini üstlenebilirim.
Yada herkes ayrı kargo yapar siz bilirsiniz.
benim koliler de yarden kalkmıyor...
evet ciddi manada ansiklopediler var ama bence bunlar oradaki çocukların işini görmez meydan laruslar temel britanicalar falançocuklar ne yapsın bunları
yükte hafif işlevde ağır olan şeyler lazım![]()
ya iş yollamaya kalınca ben onu her türlü ulaştırırım o bakımdan sıkıntı yok
ama işlevsel bişeylerin gitmesi mantıklı olur 10 yaşında çocuk ne yaptın o ansiklopedileri
zamanında gazate kuponu biriktirip almıştıkta ne işimize yaradı
en önemlisi kıyafet sonrada test kitapları gibi şeyler.
Gökhan görsün o da yazar zaten eksikleri.
şöyle yazayım kıtap konusunda okul kıtapları zaten okul tarafından saglandı ama ansıklopedı olur kıyafet daha ıyı olur toplu kargo olsa ıyı olur .ben zaten kargodan alır okula gotrcem hepsını
sımdıden gosterdıgınız ılgıden dolayı tesekkur ederım arkdaşlar
![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Madem kargo yapilacak iki is yapmayalim direkt okula gelsin hersey..
Bende bakinayim evde ne var ne yok..
okul adresi izmir /kemalpaşa yğitler köyü yğitler özcan katrancı ilköğretim okulu
bana gonderceksenız yurt içi kargo bornova stad şubesi gökhan behlül 05549511785
www.honda-tech.com