yaw şaka maka bi yanada bayramın son günlerine doğru bi bolu patlatsak olma mı ?
Printable View
yaw şaka maka bi yanada bayramın son günlerine doğru bi bolu patlatsak olma mı ?
bunu 2007 izmir basmanede :D sizde böle biyeremi gidiceksiniz :hehe:
http://www.youtube.com/watch?v=ds2eAl6KhVY
moruk geçenlerde baya konuştuk parlament gazinosu spec :hehe:
Geldik istanbula.. Gerçekten bayağı farklı geçti..
İsim vericem direk.. Başka arkadaşlarda gidicekse görüşsünler die haha :D
Serence burak.. Yawrim saolsun müsait olduğu tüm zamanını okula gitmeyip ayırdı.. Eğlendik güldük ettik.. Baya iyi muhabbetler ettik.. anıtkabirinden ae sine.. Canım benim sana seviyom bağa çıkar mısın? :D
Cheers Can.. Abi Herşeyi için çok saol ayrılırken işinede mani olmak istemedik.. Evimizde gibiydik.. Bu kadar sıcak bi ortamda olmak çok ii geldi.. Şuna emin olun istanbulda olmayışınız hakkaten kayıp..
Sertaç ve bilader of cheers :D Vaktinizi ayırıp geldiğin ve sohbetinizi paylaştığınız için çok saolun.. :)
Kısacası siz istanbul a gelseniz bu kadar iyi ağırlayamazdık belki.. Taaki şimdiye kadar.. Ama kapımız açık gelin bekleriz :)
Narquila-Sobe Rulaz :D
abicim techturkey olarak gerçekten çok büyük bir aileyiz bunun için çok sevinçli ve gururluyum..
lan bırak olm çaya attığımız şekeri sayıyodu burak her şekerde parmaklarını yiyodu gördüm ben :D :D
tekrar tekrar sağolun misafirperverliğiniz için :) uğraştınız ettiniz vaktinizi ayırdınız elimizi cebimize atamadık mahçup ettiniz valla :)
en kısa zamanda bekliyoruz buraya da burak hariç :D
olm 2 gun yemıycem ole gelecem :D
Vaktim oldukca ilgilenmeye calıstık basarabıldıysek ne mutlu bıze kardeslerim...
Daha once sattı ettı dıyen arkadaslara seslenıorum efendiler ben mesgul adamım ımkan olursa kosa kosa gelıorum laf solemeyın bana artık :D
O deilde sefa yekta ikilisi daha ucuza bı yerde kaldınızmı onu soyleyın hahahaha :D Sevgi hanım nerelıydı? :D
Tamam ayıpsın bro sen gelmeden haber ver mutlaka ben kendime bi mazeret bulayım :D
hahahah kendi evimde bile daha pahalıya kalıyorum valla :D ama sabahın 10unda kapıyla boks antrenmanı yapan amcaya saygılarımı iletiyorum burdan :D
sevgi hanım kim la :D
ahah :D üvey yiğen aldı bizi öz değiliz sevgi hanım ile.. Hakkaten saol yawrum.. Herşey için.. Ayrıca ares ve sahibine de teşekkürler.. Direk sülemiom kü milletin ağzı torba değil spec :D
Can bey dikkat ettim dönerken kimsede waffle yok açmalısın bence kafeye koy dışarı :D
olum kendı adına konus bız gelenlerı gayet ıyı ağırlamaya calışıoruz bı can ıle uygun olmadı bu gelışinde o kadar...
cimrii sefaaa :)
Vay bee bi biz göremedik Ankaranın bu güzel yönlerini
İlgilenebildiysek ne mutlu bıze. :)
Bayram sonu askere gıtmeden guzel bı bolu mangal yapsak fena olmaz dıyorum :D
@Koray senı Serenceye havale edıyorum o senınle guzel ılgılenır :D
bu soğukta bolu kasmasın :D
barış_eg ile cuma aksamı gelıyoz angara..:)
Bolu'ya + 41 PE 411 + 3 araç diyorum :)
valla can aklımdasın sen askere gitmeden bi görüşelim bişeyler yapalım iyi olur
boluya bizde geliriz yaw. (mmuştu ve imhotep + aileler)
gel onurum otobusle gideriz arabayla doneriz..:)
cebin değiştiyse pm at bana
cihancım cebini alayım konusalım detaylı..:)
Sefa sana insan diyenin ben .. Git Ankara gibi yedek parca cennetine benim parcalari bi sorma .. diririririrmmm dittttttttt :D