ben cıhazda yazanı soyluyorum...o basıncla bu basınc farklı seyler olabilir tam emin deılım bu konuda 10.5 cihazın ortasında o da 150 ye tekabul edıyo
Printable View
ben cıhazda yazanı soyluyorum...o basıncla bu basınc farklı seyler olabilir tam emin deılım bu konuda 10.5 cihazın ortasında o da 150 ye tekabul edıyo
106'nin uzerinde katalitigi duracak kadar orjinalide , dynoda atmosferik olarak saglam degerler verebilicek kadar mekaniginde revizyona gidilmis olanida masraf cikarir .. ha biri 5 cikariyorsa digeri 10'dur . Ki yapan adam da bunu goze aliyordur .. ama keyif verici bir araba mi kesinlikle .. herseyiyle + 'sida var -'side ..
butun yazılanları okudum ben 106 larda sıfrelı calıstırma ozellıgı gormedım 4 tane 106 ım oldu son makınam 97 s16 kapı yazılarına kadar hıc bırı benı uzmedı yılların verdıgı parca yorgunlukları dısında ben hep stock makına aldım ama...
sunu bılır sunu soylerım ne kadar kurcalarsan kurcala motoru okadar gerıye dusersın en ıyı yuruyen gtı stock yuruyendır atm de zaten ıyı yuruyor kurcalamaya gerek yok...
106 MI HIZLIDIR YOKSA VTS Mİ? Bu soruya verilebilecek en basit cevap, piyasadaki VTS lerin hepsi full aksesuar satışa çıkmıştır fakat 106 lar da durum farklıdır, klimalı klimasız, çift airbag tek airbag vs gibi bir çok opsiyon vardır. Üzerinde klima olmayan bir 106 nın klimalı olana göre bile ciddi bir kilo farkı olduğunu düşünürseniz, neden VTS lerin genelde hep bir adım geriden geldiklerini de kolayca anlayabilirsiniz….
denilmiş ama tam aksini biliyordum stock saxo ve 106yı denediklerinde hep saxo öndeydi
bu arada sadece benim arabammı ferrariyle aynı yakıtı tüketiyor yaw 20tl ye 23 km :(:(
Yuh çamurluğu fren balatasından ucuz muymuş? :D şimdiki durum nedir? 106 parça fiyatlarından haberim yok :)
sımdıkı parca fıyatları cok yuksek benzın pompası 250 tl on sıs 125 tl tanesı...
Triger seti : 140 TL
Ayarli Debriyaj teli kisa tip : 50 TL
Direksiyon tikirti burcu : 8 TL
Torsiyon bilyasi : 50 TL
Porya bilyasi : 70 TL
2. vites sekromenc : 30 TL
1. - 2. vites komple set : 330 TL
Baski balata valeo : 210 TL
Radyator ust hortumu : 80 TL servis , yan sanayi : 50 TL
Kapi acma kolu ic cerceve : 10 tl
Brembo diskler : 160 Hava kanalli : 200
Sol kapi cami : 80 TL
Kapi direkt siyah bant : 36 TL
Cam fitili dis : 80 TL
Kapi darbe citasi : 45 TL
Cam kirikosu : turkiye girisi yok
106 ile gazlamak paha bicilemez :D:D:D:D
Daha bir cok parca fiyati biliyordum su an aklima gelmiyor .. Kimileride benim degistirdiklerim .. ve bazi fiyatlar yetkili servis liste fiyati kimisi normal parcaci orjinal yedek parca fiyati .. farkli yerlere gore 3 asagi , 5 yukari farklilik gosterebilir elbette ..
Edit :
V kayisi : 20 TL
V kayisi rulmani : 30 TL
Silindir kapak contasi : 70 TL
Beyin koruma kapagi : 15 TL
Vay kanka sende 106 nın nelerini araştırmışsın.:)Sen yeniden alıcan galibaa :)
İstanbulda çok var orta yaş insanlar full stock hepsi gel göstereyim :)
Al kardeşim bu linkte şifreli calıştırmaya örnek olabilecek 106 .. ve bundan ben fazlaca gördüm.senin gözünden kaçmış olmalı..
http://www.sahibinden.com/1997_model...QQdisplayitem?