User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 99 vw 6n 1.6hb yardım

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ercan_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökan senin dediğin yerede baktım yer olarak güzel görünmedi gözüme belki ucuzdur işçiliği filan ama dükkan çok sallapati bi dükkan görünüo hiç girmedim s.nezir'deki boya-kaporta ustası bu pazar gününe yapmak üzere anlaştık arabada biraz rütüşlük olaylar var tampon üst kısım filan onlarıda halletcem dedi 150tl istedi pazar ona gidip yaptırcam sonucu yazarım.
    dukkan senı şaşırtmıs eleman meguarısın malzemelerını kullanıyor

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 yıl bindiğim 99 model Polo aracımla yaşadığım tüm problemleri eksiksiz olarak yazmışsın. ellerine sağlık
    Tesekkur ederim. Polo 6nler ile gecirdigim yillarin sayisi 12'yi bitirdi. Artik bazi seyler hic sasirtmiyor. ... Ama bunu kotu anlamda soylemedim. Kronik arizalar olarak altini cizmekte fayda var.

Sonuc olarak bence oldukca saglam ve guvenilir bir otomobil polo 6nler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dukkan senı şaşırtmıs eleman meguarısın malzemelerını kullanıyor
    gökan saol tavsiyelerin için artık adama gelceğime dair söz verdim, o da benim için pazar dükkan açıcak, ondan başka yerden fiyat sorup bakmam artık, bi dahaki sefer dediğin yer aklımda mutlaka uğrıycam teşekkürler...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo 6n'ler de atesleme bobinin arizasi yapmasi, uzaktan kumandali degilse yoksa kapi kilit mekanizmalarinin bozulmasi, termostatin ariza yapmasi ile bazen de sanziman sorunlari (5.vites dislisi kaynakli) yasanir. 1.6 makina alt devirleri dolu ustleri zayif bir karakterdedir. Biraz dizeli andirir. Egimli yolda 200 km'ye kadar cikar bu surada devir gostergesi 5250 devir civarlarinda olur.Oldukca uzun oranli bir sanzimana sahiptir. Bazen cam dusme sorunlari da yasaniyor. Direksiyon simitleri de soyulabilir ama senin ki 99 model oldugu icin onda airbagli dort kollu klasik VW gorunumlu guzel bir direksiyon var bunun oyle bir sorunu yok. Polo'nun Sportline ile Highline modelleri ile karsilastirilinca zayif kaliyor. Bakim masraflari yuksek degildir.

Aklima gelenler bunlar... Hayirli olsun...
    arkadaşlar bu kapı kilit mekanizmasının bozulmasını engellemek için alarm taktırıp kumandalı yapsak kapı içine takılacak mekanizmayla sağlamlaştırılabilir mi? İlerde sorun olacak bu durum böle düzeltilebilir mi?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzaktan kumandali yap. Sorun zaten anahtari sokup cevirdin yerde. Boylece kapi acarken anilan mekanizmayi atlamis oluyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar araç bomba ötesi bişi oldu pasta cila ve rütüşler atıldı şuan çizcekler die korkuom renk ortaya çıktı süper oldu yapan kişi S.Nezir'de çalışan boya kaporta ustası Cumhur abi pazar günü sabah 11.00 den akşam 19.00 a kadar arabayla uğraştık ve Cumhur abi saolsun ne yapalım dediysem fazlasını yaptı İşiniz olursa kesinlikle tavsiye ediyorum.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Polo 6N sınıfında güzel bir otomobildir.

Kapı kilidi bende de bozuk, kumada pili bitince açıp kaparken içindeki ufak döküm bir parça var, o kırılıyor.

Kumanda ile kullanıyorum artık sorun yok. Uğraşmadım açıkçası değiştirmeye. Sağ çalışıyor nasılsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanla emniyet kemerleri de toplamamaya basliyor bazilarinda, VW forumunda okurken aklima geldi... Bu da 6n'in baska kronik takintilarindandir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanla emniyet kemerleri de toplamamaya basliyor bazilarinda, VW forumunda okurken aklima geldi... Bu da 6n'in baska kronik takintilarindandir...
    O olay bendede var kemer toplamıyor elimle toplamasını sağlıyorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)