al tabıiiii
Printable View
al tabıiiii
fıyat cok uygun bu fıyatın ustune pazarlık yap al kendın topla arabayı sonra...
orda bi akrabamız aracı özel honda servisine göstermiş.cihaza bağladıklarında hata vermemiş hiç.şaselerinde motor ve şanzuman kulaklarında hiçbir sorun yokmuş.ön farlar orjinalmiş özellikle sordurmuştum ben.kaputta macun yada çekiçleme felan yokmuş.
acil 4 lastik 4firen balatası bide cam silecek suyunun pompası değişmek gerekiyormuş.6,5 a pazarlığı bitirdik gibi bişe.bayramdan sonra hayırlısı ile alacaz.
hacı arka frenleri disk ise si'dır en pratik burdan anlayabilirsin.
4fren disk
Resimlerden bile aracın kaportasında bikaç kayıklık belli oluyor ama bunun kaynağı belki montajdadır.Bu yaşta bi araca gidip bakın motor ve şasesine + içine eğer kafanıza yatıyorsa bu araç için 7 lira gibi fiyatlar çokta değil bence.
Yani sormuşsunuz haklı olarakta canlı görüp incelemeden kim ne derse doğru olmaz sadece yorum olur ölesine :) :icon_tup:
yaw ilandan araba sormanın mantığını anlamıorum tanıyan warmı kısmı hariç resimden nası araba anlaşılıo onuda bilmiorum :D en son ilanda temiz gördüüm we bakmaya gittiğim araba çalıntı buluntu çıktı :D
Ben yakından inceledim civic si işte... içi temiz boyası rezil yapılmış portakal kabuğu gibi heryeri kabarmış... galeriye göre en kral civic dedim tabi tabi.... 7000 ne alırsın ama 3 4 rahat harcarsın adam olması için stock haline.... ama ben olsam para harcamazdım buna... macun felan yok demişsinde aracın heryeri rezil olmuş.... komple soydurup boyatmadan kaportası adma olmaz.... tamponları farları sarkık sarkık stopları kırık.... kim bakmışsa araca bence hiç iyi baktıramamış ayrıca Beyinini nasıl okutmuş ?? OBD0 beyni kim okuyor mersinde çok merak ettim....
sen yakından kendi gozunle gor musti kafana yatarsa hesapla kitapla al bu fiyata ex diil ef bile zor