mar1lyn; hocam 2m boy ile neden basketbol oynamayı düşünmedin? Lisanslı sporcu olarak yani :)
Printable View
mar1lyn; hocam 2m boy ile neden basketbol oynamayı düşünmedin? Lisanslı sporcu olarak yani :)
walla efesin ufaklarında oynadım emlakta da oynadım
kulturun lise takımındada
ama beni çok souttular bu spordan çift antreman deişken saatler 1 saatonceden belirlenen antremanlar oyaşlarda aile ve antrenor ısrarı ile ite kaka gidiodum zaten fenada oynamıodum ama işte hem hırs olmayınca hemde ustume çok gelinince şimdi
basket maçı bile izlemez oldum
ne kadar süredir yapıyorsun bu işi..prof olarak yapmıyosan aşırı dozlarda almana hiç gerek yok maddi olarak yorar baya...ürün olarakta muscle önerebilirim sana..gerçekten süper bir ürün yada weider olabilir..birazda deneme yanılma yapman lazım..bir kaç ay kullanıp hangisinin vücüdunda daha çok etki ettiğini görmen lazım
birazda yardım ben alabilirmiyim yaşım 18 boyum 1.87 ben ne yapsam saglam bir vucudum olur.. kısaca yardım etseniz.. şınav mekik ve koşu bandının bana yararı ne olur ?
ya ölcum bınevı ılk baslayanlar ıcındır yanı salondakı hoca gogus gobek kol omuz ölcumu yapar yaglanma olan bolgelerı anlar zaten ona gore antreman programı yada kardiyo verır ...ben şahsen ölçüm felan demıycem body sabır işidir ıyı bır vucuda sahıp olmak ıstıyorsan duzgun calışcaksın ve sabretceksın 3 hareket yapıp yoruldum bugun 5tane yapayım yrn bıkaçtane fazla yaparım olmaz duzgun ce neyse o fazla bıle yapmıcaksın:)
ölçümü yanlış anladın galiba arkadaşlar mezureyle ölçümden diil makinayla ölçümden bahsetmiş yani yağ kas kemik su oranını gösteren makina :)
dietisyenlerde çok kalitelileri mewcut hatta sokakta 1 tl atıp çalışanlarıda wr onlarda bazen başarılı oluyo %100 doğru olmasada yakın sonuçlar çıkarıyo
spor salonlarının bazılarında war çok kaliteli olmayada bilio yanlışta ölçebilio