yaa keşke konuyu erken görseydm bilet almazdım boluya atardınız beni ank dan gelip alırlardı :)
Printable View
yaa keşke konuyu erken görseydm bilet almazdım boluya atardınız beni ank dan gelip alırlardı :)
Resimleri koyun bari,görelim nasıl geçmiş :) benim plan ıptal oldu muştu boşuna gelmedim sizinle :(
taranam tirinom+eşi+bebişi orhan abi+eşi+çocuğu ben+ nişanlım muştu+ eşi özgür+eşi alican+ kız arkadaşı güzel bi gün geçirdik önce bolu dağı berçestede brunch muhabbeti (muştu orda 23-28 kg aldı :hahaha: ) sonra abanta geçtik şömine başında çaylarımızı yudumladık güzel veyağışlı bi gün oldu gelen herkese teşekkürler fotoşlar organizetör muştuda
resimleri bekliyoruz
Ölüyorum...638 KM tuttu gidiş geliş...bacaklarımı hissetmiyorum :D
dün gece 2 de yatıp sabah 6 da kalktık :D giderkende gelirkende arabada uyudum :hehe:
kahvaltı çok güzeldi insan gibi yemedim :D abant şömine başıda güzeldi aslında erken dağıldık ama hava muhalefetinden ötürü yağmur yağmasa çok daha güzel olurdu
gelen herkesin eline ayağına sağlık değişik bir gün oldu hanımlarda güzel vakit geçirdi :D
resimleri eklerim ama ne zaman bilmiyorum :D
Aksam 2 de yatmamizda senin yuzunden topic:D
bi dahakine sen kullanican ben uyuycam:D
gelen herkese tesekkurler keyifli birgundu, erkrn dagilmamiz iyi olmus yollar fena kalabalik
sabah 9.30 civarı e5 de bf vtec mi gördük
aynen öyle :D
üst geçitteydim :D magandalık edip üstten su şişesi atacakdm :D :D :hehe:
Kovalardım :D :D :D :D
çok keyifli bi gündü fikir babası ve organizatör mustuya teşekkür ederim :)
dönüş yolunda temiz hava çarpmış bir saat uyudum yolda sonra tekrar devam ettim bilin bakalım kimle karşılaştım:D
puhaha abi sen hiç çocuğa masal kitabı okurken kaplumbağa tavşanı anlatın mı :hahaha:
renoma kurban olun hainler :hahaha: ticariymiş anca gidiyo
Ohhh muahabbet koyu gezin eğlenin biz garip çalış :D Fotoları alalım baride abi iç geçirelim :D