wd hdmi tv player lazim bana yardimci olabilecek varmi nerden tedarik edebilirim ? hatta su xs marka 1.5 tb olan disktende lazim.
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...204713C0DB.jpg
Printable View
wd hdmi tv player lazim bana yardimci olabilecek varmi nerden tedarik edebilirim ? hatta su xs marka 1.5 tb olan disktende lazim.
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...204713C0DB.jpg
WD'yi hep tavsiye ederim ben hiç yüzümü kara cıkartmadi
yaa dur gaza getirme yaa ogle tatilinde gitsem nerde bulabilirim acep ?
heyecan etme bole mallar hep kalıor :D
git bak gorursun :D
yok yaa heyecan degil uzun zamandir almaya niyetliyim bi turlu firsat olmadi artik alasim var cok fena bu rakamda iii gibi duruyor acikcasi. hadi hemen alip bana hediye etsene burak amcasi :D :D :D
aboooww burak amcasının kartı cok fenalarda :D
aralıktan sora :D
merkez bankalı bahanesi :D
bu arada sabahtan giden war mı aramızda?? izlenimleri alsak ona göre iş çıkışı damlarız
ben az once gittim arka kapidan gireyim dedim bi dunya adami aradan aldilar bizi almadilar oust kapiyi kapamislar zaten giris cikis yok disaridaki kapidan aliyorlarmis oradaki kuyruguda gorseniz sanirsiniz bedava seker bakliyat komur dagitiyorlar en az dort saatlik kuyruk var su saatte bile. tanidik kimseyide bulamadik gume gitti bizim wd hdmi tv ve disk....
Başka bir forumdan takip ettim olayı. İndirim oldugu söylenen ürünlerin piyasa fiyatlarını tek tek araştırmış birisi. Piyasada en ucuz fiyatlara göre 200-300 lira kardasınız dediği ürünlerde yaklaşık 20-30 lira ucuza geliyormuş. Sadece 2-3 üründe 200-300 lira civarı indirim varmış onlar da genelde ara ürünlermiş, piyasada pek tutmayan. Ben de baktım bir kaçına fiyatlar hep şişirilmiş ondan sonra indirim diye koyulmuş. Hatta bazı ürünlerin fiyatı piyasadan daha pahalı :D. Bizim insanımız harbiden keriz, akşam 12 de 70 kişi kadar sıra varmış, düşünün. Giden bir vatandaş şöyle yazmış: "Gece 12'de 70-80 kişi olan kuyruk oraya ulaştığım 02:00 civarında 250 kişi vardı. Sabah 6'da mağazaya ilk girenlerdenim. Biz girerken dışarda en az 2000 kişi vardı. " :D
...demişler bu araç neydi :soru:Alıntı:
İçeri girdiğimizde devasa bir mağazayla karşılaştık, ayrıca çok hoş birşey yapmışlar 34 EW 2009 plakalı full modifiye edilmiş bir araçda mağazadaydı. Tesisatı da çok sağlamdı. Oyun oynanabilecek koltuklar direksiyon setleri tam takır hazırdı. Pek oynayan yoktu alışveriş heyecanından ama oturup denedim, gerçekten güzeldi.
Yau 10lira kazık yemişiz. Seagate alacağız diye. :D 1TB Seagate 139TL. Bir de vitrin ürününü aldım :D
Sabah 9, millet kurukta birbirini yiyordu :)
oglene dogru 11:30 gibide pek bi farki yoktu. itis kakis herkes 5 dakika durup bekleyemedim hemen geri dondum.
Epson yazıcı, uydu receiver, Microsoft klavye mouse, Microlab 5.1 ses sistemi, fakir elektrikli süpürge, 2 tane 8gb Kingston USB bellek aldım.
Gece 2 de girdik sıraya arkadaşlarla sabaha kadar geyik güzel geçti. :D İlk girenlerdendik. Pahalı bir şey almadık ama enteresan bir duyguydu. :)
Birde çalışanları çok takdir ettim. Her ürünün yerini anında cevaplamaları ve kasa hızı müthişti.
şimdi geldim, hala kuyruk var. görünce girmedik döndük zaten. bu arada 830 civarı bimekste omnia,799 a satıolar electroda 31 tl kar var yani :)
Hahahhaa, can sıkıntısı. :D
her ürüne tek tek bakmadım,ama aynı casper notebook'u bende sattım 900TL'ye normal fiyatı,600 liraya şuanda piyasada yok netbook haricinde.. :heyoo:
Biz AVM içinde olduğumuz için yırtmıştık 6da falan açılmadı 10da açıldı ama o izdihamı bir daha yaşamak istemiyorum,bizde 200TL'ye notebook vermiştik hem :D ne var yani :D