arkadaşlar amerikadan gelirken havaalanında vs. bavulunuzun içinde 2 adet fren diski olması herhangi bir sorun çıkarırmı sizce? Yada daha önce deniyen vs. varmı????
arkadaşlar amerikadan gelirken havaalanında vs. bavulunuzun içinde 2 adet fren diski olması herhangi bir sorun çıkarırmı sizce? Yada daha önce deniyen vs. varmı????
Amerikadan bavulumda getirmedigim sey kalmadi(far,stop,teyp,bas,anfi,blow offlar,turbo timerler,spoiler,cold air intake,panjur vs)..Su anki planim jant ve turbo kit getirmek..Hicbirsey olmaz rahat olun![]()
agir degilmi diskler?
Ben daha patlamadim sukurEn son gelisimde far takimi, panjur, 2-3 bow,turbo timer,yaklasik 10tane fln 1-18 diecast vardi bavulumda.New Yorktaki gorevli sok olmustu hepsini gorunce baya bi gulmustu
![]()
normaldır ben almanyadan bır dunya parca getırdımm komple egsoz derecelı egzantırk kasnak body kıt jant ama bana gumruk odettıler allahtan mallarıma el koymadılar koysalardı mahkemeye cıkıcaktım zor yırttım![]()
Ya ne kadar ağır olabilirki 11'' lik iki tane ön disk?
hadi 2 kilo olsun sınır zaten 20 kg mış
Ya bildiğim kadarıyla aynı maldan satmak için getirttiğinde yani 1 den fazla gümrük ödüyorsun. Şurdan biliyorum buji+buji kablosu getirttim, adamlar 4 er tane olduğu için gümrük yazmışlar gittim anlattım abi boyları farklı hepsinin bir arabaya takılcak vs diye almamışlardı gümrük.![]()
walla ben kapaistör getirirlen benım anamı aglattılar bılgınıze![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Hiç bir şey olmaz gönül rahatlığıyla getirebilir kız arkadaşın. Yalnız fiyatları falan üzerinde bulunmasın. Benim bazı akıllı arkadaşlarım, bavul bavul kıyafet aldıktan sonra etiketlerini çıkartmayınca sorun yaşamışlardı. Hepsinin vergisi gibi...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)