zamunda ya üye oldum açık sanırım :)
Printable View
zamunda ya üye oldum açık sanırım :)
banada torrent davetiye gönderebilirmisiniz ?
Var mı davetiyesi olan :)
zamundayı bi çözeyim davetiye göndericemde açık zamunda bi şansınızı deneyin..
Zamunda açık ama site bulgarca :D İşin kötü yanı o :D Chrome siteyi türkçeye çevirdi ama onunda çevirisi nereye kadar En güzeli ya ING site veya Arena-TR gibi site :D Davetiye lazım :)
zamunda da ingilizce köşede ing dil var
ayrıca arenaya bağış yaparak üye olabilirsiniz alt tarafı 1 paket sigara parası hem türk sitelerinide ayakta tutmuş oluruz
Arena- tr davetiyesi olan varmı arkadaşlar
burayi begendim:
GamesTorrents - Bittorrent Descargas Juegos PC PS2 PSP XBOX360
Kafayı yicem yaa arena'dan download yaptım.Ratio yüzünden 2 gün boyunca pc acık bıraktım upload eden olmadıgı için banlanmışım.Hani bilerek bisey yapsam dosyayı silsem yine gam yemicemyeniden davetiye bulsam üye olma sansım varmıdır? ve ratio düşmemesi için nasıl bi yol izlenebilir?
Elinde Av Mevsimi torrent olan varmı?
Arkadaşlar elimde 30 tane arena-tr dawetiyesi war bunları değerlendirmek istiyorum.Fakat sizden ricam lütfen gerçektende ihtiyacı olan we bu torrent işini bilen yada öğrenip hakkını werebilecek olanlar benimle irtibata geçsin.Biliyosunuzki benim dawetiyem sonucu sorunlu üyelikler banada yol su elek. olarak dönecektir.
elinde davetiye olan varsa 1 tane bende alabilir miyim ?
fastthefurious@gmail.com
elinde davetiye olan varsa 1 adette ben alabilir miyim tşkler...
ahmet_harput@hotmail.com
beyler arena-tr davetiyesi olan var mı?
Valla yaklasık 5 aydır zamunda kullanıyorum ingilizce olarak hiçbir şekilde banlanma falan yaşamadım. 110gb downloadım 20gb da uploadım var :) Zamunda best :D
zamundanın sunumları çok az bide türkçe yok arena-tr çok iyi
arena-tr davetiyesi olan varmı çok acil lazım :soru:
bende turk torrent kullanıormda acaba arena tr dahamı iyi?
Arena Tr kullanmıştım daha önce (Banlanana kadar :D ) İçerik olarak zayıf geldi bana arenabg ye göre bakınca.Tabi türk yapımı filmleri filan bulmak çok daha basit trde.
Uyelıkler acık TurkNova :: Hosgeldiniz TurkNova ama anlasılan yeni bir tracker güzel tarafı
Butun Torrentler 2011-05-03 00:00:00 - 2011-06-03 00:00:00 Arasinda Altin Torrent kısa zamanda büyürler gibi geldi bana :):):)
yakında davetiye sistemine geçerler.şimdiden yer kapmak lazım :D
banada arenadan davetiye gönderirmisiniz ?
sultansaka_53@hotmail.com
1 gb download'a tr şartlarında 700mb upload şartı çok çok fazla değil mi?
Upload hızını sınırlamamak demektir bu buda hızın 4-5 kat düşmesi demektir..
mümkünse bana davetiye atabilrmisniiz time-r@windowslive.com
Upload'u niye limitliyosun ki , sal gitsin allah ne verdiyse:)
Bi kaç gece evvel canıma tak ettide abi seeders 80lerdeydi leechersda 10-15 civarıydı ona rağmen 40-50kb/sn ile çekiyodum 4,5gblık bi dosyayı 1 kaç gün gözüküyodu tahmini download :Dsinirlendim uploadu sınırladım anca öyle 400-500lere çıktı :)
superonline fiber kullanan var mı 1-2 ay içinde geçmeyi düşünüyorumda.Ttnet 16mbite kadar bile desteklenmiyor burda:icon_wack
Hangi siteyi kullanıyorsun?O çok farkediyor.
Turk tracker leechturk,yabancı torrentleech kullanıyorum dl-up limitsiz hep ve kaynak olduğu sürece tam hızla iniyor , 8mbit'e kadar benimki de.
Upload'un açık olması yada kısık olması senin download hızını etkilemez , aksine upload yaptıkça önceliğin oluyor.Ne kadar alkış o kadar kalkış hesabı:D
Demonoid eskiden güzeldi , eskisi kadar seeder yok hız konusunda problemli.
Dipnot:Çok sıkışırsan , banlanmamak için fakeupload yapabilirsin:D
fakeupload nası oluoki?
Programı var.
Tracker'dan bir dosya indiriyorsun boyutu büyük ve çok seed edilenlerden , programa istediğin upload hızını yazıyorsun.İstersen 100 istersen 10000:)Sonra program siteye yüklemeye başlıyor.Çok uzun süre yapmamak lazım çakılmaması için.4-5dakika yeterli.
RatioMaster.NET
4-5 dakıkada kaç mb upload edebilirim ki?