leechturk üyelikleri açık
site çöktü kapandı yeniden açıldı , üyelikler vs herşey gitti tabi o yüzden üyelikler yeniden açıldı üye olana 25gb upload veriyorlar
Printable View
leechturk üyelikleri açık
site çöktü kapandı yeniden açıldı , üyelikler vs herşey gitti tabi o yüzden üyelikler yeniden açıldı üye olana 25gb upload veriyorlar
ya Allah rızası için bana birisi şu sistemi bir anlatsın
1- bir siteye üye olup oradan mı bişiler indiriyoruz
2- bir program indirim atıyorum limewire gibi oradan mı bişiler indiriyoruz
3- illa indirmek istediğimiz filmin müziğin adını sanını bilmemiz mi lazım ? hani bi liste gibi bişiler varmı :)
4- birisi detylı bi şekilde şu olayı bana anlatabilirmi bu konuda zır stock um :D
Abi öncelikle torrent programı indiriyosun...Örn; utorrent
Daha sonra torrent sitelerine üye oluyosun(bitturk,arenatr gibi) Orda istedigin film muzik neyi indirmek istiyosan download diyip 15-20 kb dosyayı bilgisayarına kaydediyosun,kaydedilen bu dosyayı daha sonra indirmiş oldugun torrent (örn utorrent) programının içine surukleyip bırakıyosun,dosyayı nekadar cok kişi download adip silmemişse ve paylasıma izin veriyorsa okadar hızlı indirirsin..Tabi bu arada ratio oranı var download ettigin dosyanın belli oranını paylasıma acıp yani dosyayı silmeden diger kullanıcıların download etmesine izin vermen gerekiyor..Kısacası olay bu :D umarım anlatabilmişimdir..
Torrent programı senin nekadar download ettigini nekadar upload ettgini o foruma yansıtıyo :) :)
şimdi bu u torrenti indirdim ama türkçeye çeviremedim :D bunuda bi çöz hele bide arena ya üye olurken davetiyemi gerekiyo şimdi :D
Abi programı ac options-preferences-general bölümünde language var ordan turkceyi sececeksin..
Bicok torrent siteye üye olurken davetiye gerekiyo..Mesela suan leechturk'te üyelik acık..Hemen girip üye ol..İstedigin bi dosyayı indir dene ;)
ya onu denedim ama orada türkçe çıkmıyo türkçe dil paketimi ne onuda indirdim ama yemedi :D
dur bi deneyeyim peki bu siteden dosyayı indirdik u torrentin neresine sürükleyecez bunu :D
Olması lazım ya.Acaba yeni sürümde değiştimi ?? Ortasına sürükle abi :D :D :D
dur oldu sanırım :D daa çok yavaş indiriyor yaw
Abi en basta biraz yavas oluyo yükleyen kişileri buldukca yükselebiliyo hızın..Sürekli sabit değil yani...Ne kadar seed yapan bulunursa okadar hızlı ve cabuk iner :) :) Fazla abanma derim sonra banlamasınlar seni...Sadece sömürmek için kullanma azcık paylasımcı ol diğer vatandaslarıda düşün :D :D
hacı ne paylaşacam ben bunlarla :D ne yapmam lazım yani o siteden pc ye indirdiğim dosyaları silmeyeyim mi :D
Ayrıca altın torrentler var..Onları indirdigin zaman senin download hanene yazılmıyor.Ratio yu yükseltmek için öncelikle altın torrentlerle baslayabilirsin ;)
Aynen silme zaten orda gönderme hızı diye bisey yazıo görürsün...Baktın ratio yükselti biraz sömürmeye baslarsın..silmedigin sürece senden otomatikman onlar alıcak zaten :)
ok ya silmem dururlar bi köşede :D ratio falan uğraşamam ben 40 yılda bişi indirecem de :D
Abi ratio düşük kalırsa banlanırsın hiç indiremezsin demedi deme :D :D Dilim yandı bikere :D
Arena tr davetiyesi olan varmış ?
volume-81@hotmail.com
walla olan varsa bir zahmet daha önceki sayfalarda söylemiştim ama arada kaynadı herhalde :)
zamunda uyelık acıldı
http://www.zamunda.net/signup.php
:)
repini verrdim iko
eyv. sölediğin güzel oldu üyelik vardı genede yedek aldım :D
Merhaba arkadaşlar face'de arkadaşlarım yazmıştı bende girdim hemen üyelik aldım dünyanın sayılı torrent sitelerinden olan zamunda üyelik alımını açtı.hemen üyelik alın derim hatta 2-3 tane alın lazım olur ilerde :D
http://zamunda.net/signup.php
Cookie hatası veriyor üye olamıyorum. Aynı problemi yaşayan varmı ?
Cookie'lerin açık olması gerek diye bir uyarı verdi ama üyelik başarıyla gerçekleşti.
sorunsuz hesap açtım. bir sıkıntı olmadı.
bu tam olarak ne oluyor?
Dosya paylaşım sitesi diyelim film arşivleri,oyunlar,programlar vs.
Edit: zamunda Burda daha güzel anlatmışlar.
torrent sitesi reis ne var ne yok indir :) movie, game, konulu belgesel, müzik :D
anlaşılmıştır tamam :D
bu cookie sorunu nasıl çözeriz?
üye oldum saolun paylaşım için...
Kukisine başlıycam şimdi :D nerden düzeltilir bu Gugıl Kıromda ? :D
teşekkürler :)
aynen amake ya nasıl düzelticez bu kukileri :D
bende bekliyordum iyi oldu üyelik aldım şimdi
ben 2 senedir kullanıyorum zamunda.naapın needin alın o üyeliği :D