Torrent-Cell | Torrent, İndir, Download, Film, Dizi, Program :: GİRİŞ sıkıntı var sanırım kayıt sayfasında. bozuk sayfa.
Printable View
Torrent-Cell | Torrent, İndir, Download, Film, Dizi, Program :: GİRİŞ sıkıntı var sanırım kayıt sayfasında. bozuk sayfa.
leechturk varsa davetiyesi olan ben alabilirim.
en iyi torrent sitesi nedir şuanda.
zamunda kullaniyorum şuan.bazen nette bulabildgn şeyler zamundada olmuyor.
bende zamunda kullanıyorum 1.5 senedir çok memnunum ama banada arena-tr veya bitturk davetiyesi lazım varmı yardımcı olacak olan.
arkadaslar bana HDME.eu uyeligi lazim; yardimci olabilecek var mi?
beyler laptopa format attım.
Formattan önce 800kb-1.3mb indirirken, aynı anda internette de çok yavaşlama olmadan dolaşabiliyordum.
Formattan sonra bişeyler indirirken bi sayfa açmayı çalıştığımda, hem sayfayı açamıyor hem de indirme hızını 10kb'lara kadar düşürüyor.
Sebebini bilen var mıdır ?
Uydunet mi kullanıyorsun?
yokmu arena-tr bittürk üyelik davetıyesı gondericek olan
Ya bana da torrentleech davetiyesi gönderecek hayırsever aranıyor :D
Seed olayına üye olmadan indirsem bile dikkat eden biriyimdir. Yok mu davetiye fişekleyecek olan. :)
sınırsıza geçtiğim için herhangi bir torrent sitesi arıyorum.lütfen yardım edin ne olursa olsun :D
Ahh btjunkie, özlüyorum seni!
HD-Planet.biz :: Hosgeldiniz HD-Planet.biz yeni bi site ufak ufak büyümeye başlıyor işini görür belki
arena-tr davetiyesi verebilecek varmı acaba :o
Evet arkadaşlar bende arena-tr davetiyesi alabilirmiyim hala kaldı ise..
turktorrent.biz atabilirim bende herhangı bır torrent davetıyesı beklıorum turktorrent deki her seyi indirip uplamıs bulunuyorum :D ksf53@hotmail.com.tr
arena-tr isteyem arkadaşlar mesaj atsınlar biraz referans verirlerse sevinirim
soyle adam akıllı kalıtelı fılm muzık belgesel ındrebılcegım ve bunların kalıtelerı yuksek olarak upload edılmıs torrent sıtelerı arıyorum davetıye atacak olan varsada cok mutlu olurum tavsıye vercek olan varsada cok mutlu olurum.
jumboali21@gmail.com
isohunt.com btjunkie kadar olmasada flim ve müzşk bulabiliyorsun
leechturk uyelikleri acilmis kacirmayin
Şimdi aldım üyelik leechturk'den :)
İstiyorsanız bittürk te açık şuan
Şuanda Zamunda nın da üye alımları açıldı.
zamunda.net üye alımını açmış az önce üye oldum üyeliği olmayanlar kaçırmasınlar...
bittürk davetiye kodu istiyor. bittürk e kayıt olamadım. Arenatr de güzel bir site. Gayet hızlı. uploadlarımıda yaptım sıkıntı yok. bittürk konusunda birisi yardımcı olabilirmi?
arena-tr davetiyesi olan var mı arkadaşlar ? f1 dsmarta geçti izleyemiyoruz torent buldum ama orayada üyeliğim yok :(
bak üsteki arkadaş zamunda açıldı demiş arenadan iyidir , formula da vardır kesin ;)
zamunda var hocam, zamundadakiler yabancı arenadaki trdeki serhan acar anlatımlı dsmart kayıtları :rolleyes:
Banada atarsanız davetye sevınırım.Arenatr yada Bittürk atarasnız çok makbule geçer.Hayırlı işler kolay gele.
eyuptass34@gmail.com
turktorrent kapanmış giremiyorum bşka torrent sitesine davetiyesi olan var mı genelde dizi indiriyorum
indirip kaçmam, paylaşım nedir bilirim diyen varsa turktorrent davetiyesi için mail yazabilir.
bi program indirmek için torrenti pc'm yükledim ama indirme hızı çok yavaş 4.39 gb lık bir dosya ve 30 - 70 kb/s arası indiriyor sebebi ne olabilir:S
bende torrent kullanıyorumda merak ettim bu davetiyeli sitelerin olayı nedir benim kullandığım 3-4 torrent sitesi var a dan z ye her şey var zaten.. bu şifre dağıtılan sitelerin esprisi nedir farkı yani.
normal divx sitesinden üye bile değilim :)
u Torrent i bilip uzaktan bağlantı ile bilgisayarıma kurabilEcek bir arkadaşımız var mı aramızda ...
ben sana yol gösteririm uzakdan bağlantıya gerek yok..
Davet gönderebilecek arkadaşlar
enverbahcivan@hotmail.com
Teşekkürler