bende turk torrent kullanıormda acaba arena tr dahamı iyi?
Printable View
bende turk torrent kullanıormda acaba arena tr dahamı iyi?
Arena Tr kullanmıştım daha önce (Banlanana kadar :D ) İçerik olarak zayıf geldi bana arenabg ye göre bakınca.Tabi türk yapımı filmleri filan bulmak çok daha basit trde.
Uyelıkler acık TurkNova :: Hosgeldiniz TurkNova ama anlasılan yeni bir tracker güzel tarafı
Butun Torrentler 2011-05-03 00:00:00 - 2011-06-03 00:00:00 Arasinda Altin Torrent kısa zamanda büyürler gibi geldi bana :):):)
yakında davetiye sistemine geçerler.şimdiden yer kapmak lazım :D
banada arenadan davetiye gönderirmisiniz ?
sultansaka_53@hotmail.com
1 gb download'a tr şartlarında 700mb upload şartı çok çok fazla değil mi?
Upload hızını sınırlamamak demektir bu buda hızın 4-5 kat düşmesi demektir..
mümkünse bana davetiye atabilrmisniiz time-r@windowslive.com
Upload'u niye limitliyosun ki , sal gitsin allah ne verdiyse:)
Bi kaç gece evvel canıma tak ettide abi seeders 80lerdeydi leechersda 10-15 civarıydı ona rağmen 40-50kb/sn ile çekiyodum 4,5gblık bi dosyayı 1 kaç gün gözüküyodu tahmini download :Dsinirlendim uploadu sınırladım anca öyle 400-500lere çıktı :)
superonline fiber kullanan var mı 1-2 ay içinde geçmeyi düşünüyorumda.Ttnet 16mbite kadar bile desteklenmiyor burda:icon_wack
Hangi siteyi kullanıyorsun?O çok farkediyor.
Turk tracker leechturk,yabancı torrentleech kullanıyorum dl-up limitsiz hep ve kaynak olduğu sürece tam hızla iniyor , 8mbit'e kadar benimki de.
Upload'un açık olması yada kısık olması senin download hızını etkilemez , aksine upload yaptıkça önceliğin oluyor.Ne kadar alkış o kadar kalkış hesabı:D
Demonoid eskiden güzeldi , eskisi kadar seeder yok hız konusunda problemli.
Dipnot:Çok sıkışırsan , banlanmamak için fakeupload yapabilirsin:D
fakeupload nası oluoki?
Programı var.
Tracker'dan bir dosya indiriyorsun boyutu büyük ve çok seed edilenlerden , programa istediğin upload hızını yazıyorsun.İstersen 100 istersen 10000:)Sonra program siteye yüklemeye başlıyor.Çok uzun süre yapmamak lazım çakılmaması için.4-5dakika yeterli.
RatioMaster.NET