Bittürk veya arena-tr davetıyesı lazım banada elınde olan varsa gönderebilirmi :confused:
Printable View
Bittürk veya arena-tr davetıyesı lazım banada elınde olan varsa gönderebilirmi :confused:
torrentten ne farkı var bttürkün? arena tr nin falan
ArenaTRde türkçe müzik bölümü yokmu acaba bulamadımda yardımcı olabilecek varmı ?
arenatr davetiyesi gönderebilecek olan varmı ?
arenatr davetiyesi alabilir miyim bende
Ya bende artık premium almıyacam. Birazda seed yapalım. Torrent davetiyesi istiyorum bende elinde olan arkadaşlardan. Zamunda açıkmı bilmiyorum ama o olsa iyi olur.
suaybt ( et işareti ) hotmail nokta com
Zamunda acılınca buraya yazalım bari arkadaşlar bende 1-2 aydır kovalıyorum ama hala kapalı...
beyler torrentcell üyeliği açıldı. bence kaçırmayın.
Teşekkürler ben üyelik aldım siz söyledikten sonra elbet birgün lazım olur bulunsun el altında :) Altın dosya indiriyorum şimdi 1tane azcık seed edeyim ratiom artsın daha sonra lazım oldukça kullanırım :)
hem x2 hem altın olan dosyalardan indir. ratio için daha faydalı.
bitturk üyeliğimde var, fakat torrentcell daha çok güncel ve işe yarayacak olan dosyalara x2 ve altın veriyor.
bu arada torrentcellden alan arkadaşlar tavsiyeye beni yazarlarsa sevinirim. :D
ozeeeee kullanıcı adım.
altın X2 3 serverlı dosya indireyim dedim 6 yı geçmedi :D Biraz daha erteledim lord of the rings 3lemesini indiricem hem izlerim hem seed ederim :) Arena TR yide o sekilde yaptım ratio 2 küsürlerde 2 aydır birşey indirmiyorum duruyor o sekilde lazım olur diye saklıyorum isohunt cok işime yaradı bu günlerde 1.1 mbit ile 15 GB yakın download yapmısımdır :D
btjunkie kapandı dün...ona alternatif bi site varmı?
valla bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum:D
Torrent-Cell | Torrent, İndir, Download, Film, Dizi, Program :: GİRİŞ sıkıntı var sanırım kayıt sayfasında. bozuk sayfa.
leechturk varsa davetiyesi olan ben alabilirim.
en iyi torrent sitesi nedir şuanda.
zamunda kullaniyorum şuan.bazen nette bulabildgn şeyler zamundada olmuyor.
bende zamunda kullanıyorum 1.5 senedir çok memnunum ama banada arena-tr veya bitturk davetiyesi lazım varmı yardımcı olacak olan.