torrent davetiyesi yok,sadece üyelik 10 numara sitedir.
arenabg.com
Printable View
torrent davetiyesi yok,sadece üyelik 10 numara sitedir.
arenabg.com
PublicHD sizlere ömür... 1-2 haftadır kapalı.. Geri gelmeyecek falan diyorlar... Hayatımın en önemli sitesi kapandı... Psikolojim çok kötü :(
arena tr 4 tane davetiyem var istiyen mail yazsın buradan arkadaşlar , sömürmeden diye belirtmek lazım tabi ;)
arena-tr, leechturk, ultra-torrent, torrentday
istiyen olursa p.m. atsın yeter.
torrent ultra'dan bir tane davetiye gönderebilirim isteyen olursa.
davetiye karanlık nickli üyemize gönderildi.
arena-tr ramazan boyunca üyelik kabul ediyo. davetiyeye gerek olmadan üye olabilirsiniz. bilginize...
arenatr dışında iyi torrent sitesi tavsiyesi ve davetiyesi varmıdır belki farklı paylaşımlar goruruz :D
torrentleech davetiyesi olan ? :)
teşekkürler
yakuzaonur@hotmail.com bi davette ben alabilirmiyim
turknova davetiye gönderebilicek olan? egemen_mentes@hotmail.com sağolun
elinde r10 davetiyesi olan var mı ? mehmetbirdall@gmail.com
Torrent-ultra davetiyesi mevcut isteyen PMlesin.
bende iyi torrentlerden davetiye alabilirim
ycuvennn@gmail.com
Elimde bayağı bitturk davetiye mevcut bu arada
arena tr davetiye elinde olan varsa sevinirim teşekkürler.
torrent davetiye lazım beyler
neresi olursa farketmez birden fazla olursa daha iyi olur
erhanarici18@hotmail.com
şimdiden teşekkürler
beyler yokmu davetiye
yada iyi bi torrent sitesi tavsiyesi filmsiz kaldım bu aralar
Üyelikler açıksa zamunda.net çoğunlukla seed sorunu çektirmez film,dizi oyun vs. büyük ihtimal aradığınızı bulursunuz.
Üyelikle uğraşamam ben diyorsanız kickass.so'da özellikle güncel film,dizi,oyun vs. seed çok olur bi deneyin derim.
Film indiricem boyutu çok olmasın ama görüntüde baymasın diyorsanız YIFY release grubunun sunumlarının paylaşıldığı yts.re'yi(https://yts.re/browse-movie) öneririm.1080p boyutlar 1.4-2.5gb arası genellikle.3D filmler de var,arama motoru kullanışlı kalitesine(720p-1080p-3D),türüne veya imdb puanına göre arama yapabilirsiniz.
Yerli torrent siteleri güncel paylaşımlar dışında ciddi seed sıkıntısı çektiriyor çoğu zaman.Benim leechturk ve tracker-turk üyeliklerim var yetiyor,pek kullanmıyorum zaten bunların dışında da bitturk iyidir üyeliğim vardı kullanmadığımdan şutlamışlar.