tesekkürler beklemedeyim.
Printable View
Bu torrent olayını bi bana tam anlamıyla açıklayabilirmi? Şimdi torrentten bişey indirdik diyelim , indirdiğimize karşılık birşeyler yüklememiz mi gerekiyor? 15 gün sonra üniversiteye gidiyorum, yurtta sınırsız kablosuz internet varmış eğer hızlıysa internet bende bi davetiye rica edebilirim belki ilerki zamanlarda :)
mt.orcunus@gmail.com adresine bende davetıye alabılrmıyım arena tr için
Bende arena tr icin warsa dawetiye alabilirmiyim ardasezgin88@gmail.com
Tesekkurler
mar1lyn_26@hotmail.com banada davetiye yollar misiniz?
driven_0001@hotmail.com arena-tr davetiyesi rica ediyorum bende
Arena tr varsa bende rica etsem ; ramizaksoy@gmail.com
torrentleech 4 tane davetiyem var toola reserve ettim birini digerini isteyenler ozelden mesaj atsinlar..
Torrentleech daviyetisi olan varmı?
davetiyelerime bakayım ama size önerim davetiye bulamazsanız türk torrentleri dışında torrentz.com dan torrent i bulun ve monova sekmesindeki torrent i indirin. tertemiz..
edit: 3 tane torrentturk 1 tane arena tr davetiyem varmış. mesajların gelme zamanına göre istekleri değerlendireceğim. bol indiren ve yollayan olsun mümkünse..
torrentleech huzur valla ya
tricky ve yogi hayırlı olsun..
1 adet torrentturk kaldı.. bu arada torrentturk yer yer arena tr den iyidir.
teşekkürler
zamunda lgzmmm
bana da davetiye lazım professional_Series@windowslive.com arena-tr olursa şahane olur :)
arena-tr ye son davet ettiğim 3 kişinin ratiolar
0.04
0.07
0.45 (bu da atılmış fake upload olabilir)
diğer davet ettiklerimden 4 kişi de 2009 yılından beri siteye hiç girmemiş. Yakında davetiye hakkı gelecek ama lütfen kullanmayacak ve siteden atılacak olanlar istemesin.
Ben iyiyim 1 civarında seyrediyorum :D
türk trackerlar arasında leechturk'u seviyorum çünkü her yeni dosya free ve x2 olarak yayınlanıyor.
upload için kastırmak gerekmiyor
baktım benim davet ettiklerim iyi yolda.. paylaşımı bilen kişiler. ama cidden bu rakamları görsem sanırım kimseye davetiye yollamazdım.
bu arada davetiyelerim tükendi arkadaşlar.. yenisi gelirse yine yazarım burdan ama ilkerin başına gelen benim başıma gelmesin mümkünse.
bende yabancı olarak thepiratebay.org'u kullanıyorum.
ancak türklerede ihtiyacım olmuyor değil.
banada bir davetiye gönderebilir misiniz? hakkını veren bir torrent kullanıcısıyımdır :)
cinematik ve secret-cinema davetiyesi ariyorum!
leechturk komedi ya resmen
ratiom 6.48
hemen hemen indirdiğim bütün dosyaları boyutu kadar upload ediyorum
dün indirdiğim bir dizininde yarısını upload etmişiim halada devam ediyor şimdi hit and run yaptın rationu 1hafta içinde düzelt diye uyarı geldi hali hazırda upload ettiğim dosya için:D
6.48 iken nasil ratio duzeltilirki?
LTye dun uye oldum biraz ratio kasayim dedim, ezel KV falan indirdim suan ratio 10.41 :D
x2 nin nimetleri:)
Davetiye varsa bende alabilirmiyim.
Düşük ratio nedeniyle uyarı aldınız.Ratio değerini 0,8 seviyesine çıkarırsanız uyarınız otomatik olarak kalkacaktır.
ratio şuan 0,4 de bunu nasıl yükseltebilirim ?
Arena tr