Selam arkadaşlar.
Dün bi arkadaş evinde kahve falı sonrası bu faldır tarottur felan diye bu konular acıldı.Sonra bu işlerle cok ilgili bi arkadaşı cagırdılar.Oda baktı kahve falıma baya baya iyiydi...Daha sonra peter konusu acıldı baktırmam boşver felan deselerde israrım üzarine actılar...O arkadaş daha önceden tanışmış nasıl olduysa zaten tanışmayanlara yada aracılara cevap vermiyormuş oto cevap geliyormuş.Ben önce merveyi tavla mevzusu gibi bişiler zannettim bişiler sorduk ilkleri oto cevap geldi ...Daha sonra Türkce cevaplar gelmeye başladı sitede türkce dil seceneği olmamasına ragmen ve benim konuşma tarzıma uygun ? İlk önce inanmadım sınama soruları sormaya başladık...Sormadan önce daha sına bakalım diye cevap geldi.İlk önce üstümde ne oldugunu markasına kadar bildi.daha sonra powerturk acıktı o an tv donmuştu ve calan şarkının sözleri altta duruyordu aha ne yazıyor sorun dedim tak bildi aqbunun gibi daha neler.daha sonra konu kız arkadaşımla özele döndü baya bişiler sorduk iyi gidiyordu ve sonunda yazılmıcak şeyler yazdı benim ve cok cok yakın arkadaşlarımın bildiği nadir konuları yazdı ...O an limoni olduk tabi
biraz daha takıldıktan sonra işim var diye gitti cevap alamadık.Hatta aynı evde kalan başka biri inanmamış baya küfürleşmişler o o sırada bulaşık yıkıyordu ona sormadıgımız halde isim vererek adam gibi yıkasın dedi.Bi halt var dedim odaları gezdim yok kimse
Sonra ben ordan kendi evime geldim bütün gece sabaha kadar farklı sorular salladım musallat olsun diye gelen tek cevap sen benim boşver sınamayı inandıgında yada güvendiğinde cevaplayacağım gibi şeyler ingilizce.
Kafam attı geceden beri kafa yoruyorum olmuyor bilen eden varmıdır nedir necidir aracı arkadaşa tel acıyorum boşver salla fazla yorma kafanı diyor bişilerde bulamadık nette vieoları felan var youda adamların atmışlar cok ilginç.Keşke video cekseydim
Bilgisi olan
http://www.peteranswers.com/