eczanede sıkıntı war abı sımdılık kapalıyız karsılarsak yuz yuze konusuruz..;)
Printable View
bizde tanışdık galiba yasin sayesinde;) bak tanıyanlarda var seni ama arkadaşalrında dediği gibi sürekli bir buluşma durumu olmuyor antalyada
kankımmm ordada ortamı kur yavas yavas tek kalma kardesımmm bnm...:)senın canın sıkılıoyodur ıyı bılırım:(
olm geldiginden haberimizmi oluyor...yeni sanayide mangal muhabbeti cumalarıda toplanırız sürekli...msn adresini gönder bana sen..
Abi onlar hiç içeri girmiyolar ki :D Hele Tuğral, adam ünlü oldu her kameralı kavşakta yanlaya yanlaya :D Antalya Mobese kayıtları youtube'a düşer yakında :hahaha:
Serdar abi artık 106 GTI Rally ile gel sen roll buluşmalarına :D İstanbul Mahalli'nin antremanını yaparsın :)
bende varım antalyadaaaaan xD
Güncel tutmaya devam :)
güncele devam o zaman merkez olmasada :)
Bu arada 13 Aralık Pazar günü Beykonak'a gidiyoruz Drag var bildiğim kadarıyla, buluşma yeri ve saati belli olunca yazarım, kalabalık gideriz Merkez'den, katılmak isteyenler olabilir belki.
Antalyam benim biricik sevgilim söyle senden başka kimin var benim..:D:D
araç boyadan cıksında bi xD
antalyadan bende warımda 2 gun sora mersine gidiyorum ***** vize zamanı =) ayarlayalım bişeyler ya bi toplaşalım techturkey/antalya olaraktan millet bi gorsun nası bulusma yapılır ahahah :D
Bi zamanlar bende vardım :D