Aynı yer midir bilmem ama,
İBRAHİM EVREN ÖZDAL
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 1'İNCİ MÜHT. K. YRDC. 14'ÜNCÜ MÜHT. BL. K.LIĞI ÇORLU TEKİRDAĞ
Printable View
Çanakkale'li var mı aramızda? Dirikköy diye bir yer google'da çıkmıyorda :)
ispiyoncu çok yaw :D:D
Tugay şehirin merkezinde sayılır her türlü dolmuş servis imkanı var zaten gaziantepde yeme içme giyim kuşam ucuz askerlik için yapılmış şehir:D.tugayın içinde bankamatik,her tabura ait kantinler ve büyük kantin ve gazino bulunmakta bilardo salonu bildiğin cafe gibi kış şartları biraz sert geçiyor.Bildiğim piyadeler 4 saat nöbet tutuyor ve genelde nöbet yerleri taburlarına biraz uzak mesefade ama zaten sen nöbet tutmayacaksın kolluk tutarsın.genelde hergün tugay iştiması yaplır formalite diğer şehirlere göre gaziantepdeki tugayda izin bolluğu var çarşı izni olsun bayramramda mesai izni olsun baya iyimserlerdi o konuda.normalde öğlen yemek için verilen izin süresi 1 saattir ama yazık hava sıcak olduğu için 3 saate çıkartıyorlardı yatış anlayacağın.
şimdilik bu kadar aklıma gelen
ilk sayfada herkesi yazsaydık görürdük kim neregidiyor die
Herkese hayırlı teskereler şimdiden Kamer ,Melih hayırlısıyla gdip gelin diğer tüm arkdaşlarımızda .. :) Adanaya gelen olursaa haberimiz olsun ... :D
jandarma mardinde merkezde güzel yerde ama dağıtım alanı çok geniş merkezde kalırsa çok rahat eder ama karakollar bakımsız bıraz
kardeşim hayırlı olsun mertcanda bingölde yapmıştı galiba görürse bilgi verir
ktmye girme hiç 3kişi aynı yatakta yatlar bile olur
ankaraya gelen yok sanirm
uçak biletini al otobüs çekilmez o yolda havalimanıda azıcık şehire uzak ona göre kendini ayarlarsın sivil ve askeri cezaevi tugayın girişinde gerçi askeri bağlamaz öyle yerler.
fotocu her saat mevcut.Revir her zaman hazırda bekleyen ambulans inş bunlarla alakan olmaz tabi.tugayın kendi ekmek fırını mevcut ve yemekhanesi her bölüğün kendi banyosu var haftalık banyo günlerinde türk usulü hamam bulunur :cool:
kantinde genelde aparatif yiyecekler mevcut tost cips puaça gibi ama gaznoda pizza bile var gerisini sen düşün içerde benim zamanımda akbankın bankamatiği mevcuttu şimdi başka bankaların var mı bilmiyorum,saç traşını dışarda ol içeride olmanı tavsiye etmem :D
olm yokmu denızlıde askerlık yapmıs bı allahın kulu bılgı alalım ?
Herşey Vatan İçin.
cıhanlar felan war saolsn ıglıenıo benle allah razı olsun =)
Beytepe jandarma eğitim komutanlığı Ankara
kısa dönem jandarma
Kütahya çıkan arkadaşlar bi yerde toplanıp hepberaber teslım olalım :D
Herkese Hayırlı Teskereler...
toplanılıyor sonra sözüm ona güvenli bi şekilde birliklere dağıtılıyor ama 2-3gün kalabilirsiniz hiçbir ihtiyacını karşılayamazsın
arkadas 54.MKNZ.P.TUG.K.LIĞI KIYIK EDİRNE ye dustu.
kısa donem piyade er..
daha once giden bilen ?
yahu ankarada sınava girenlerde aşırı derecede kütahya manisa war bunun yanında ağrı bitlis erzurum 5 10 kişi ş.urfa falan hatay yıkılıyor walla bi dolu doğu war :)
Herkese hayırlı teskereler..Allah herkese sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin...:)
Ben bile okuyunca heycanlandım yaa:D