hade hayirlisiyle gidin gelin :D kazasiz belasiz
Printable View
hade hayirlisiyle gidin gelin :D kazasiz belasiz
ben ctesiye biletimi aldım saat 12 ye antep beni bekler:Dantepe gelene hamam+baklava ısmarlıycam:D::D:D
Çanakkale'li var mı aramızda? Dirikköy diye bir yer google'da çıkmıyorda :)
ispiyoncu çok yaw :D:D
Tugay şehirin merkezinde sayılır her türlü dolmuş servis imkanı var zaten gaziantepde yeme içme giyim kuşam ucuz askerlik için yapılmış şehir:D.tugayın içinde bankamatik,her tabura ait kantinler ve büyük kantin ve gazino bulunmakta bilardo salonu bildiğin cafe gibi kış şartları biraz sert geçiyor.Bildiğim piyadeler 4 saat nöbet tutuyor ve genelde nöbet yerleri taburlarına biraz uzak mesefade ama zaten sen nöbet tutmayacaksın kolluk tutarsın.genelde hergün tugay iştiması yaplır formalite diğer şehirlere göre gaziantepdeki tugayda izin bolluğu var çarşı izni olsun bayramramda mesai izni olsun baya iyimserlerdi o konuda.normalde öğlen yemek için verilen izin süresi 1 saattir ama yazık hava sıcak olduğu için 3 saate çıkartıyorlardı yatış anlayacağın.
şimdilik bu kadar aklıma gelen
ilk sayfada herkesi yazsaydık görürdük kim neregidiyor die
Herkese hayırlı teskereler şimdiden Kamer ,Melih hayırlısıyla gdip gelin diğer tüm arkdaşlarımızda .. :) Adanaya gelen olursaa haberimiz olsun ... :D
jandarma mardinde merkezde güzel yerde ama dağıtım alanı çok geniş merkezde kalırsa çok rahat eder ama karakollar bakımsız bıraz
kardeşim hayırlı olsun mertcanda bingölde yapmıştı galiba görürse bilgi verir
ktmye girme hiç 3kişi aynı yatakta yatlar bile olur