Evet ben teslim ettim:icon_tup:
hayırlı teskereler şimdiden
Printable View
Hayırlı teskereler herkese Allah yardımcınız olsun.
hayırlı teskerler tüm askerlere, darısı da ben ve tüm yapmayanların başına inşallah. herkes sağ salim yapar askerliğini ve evine döner.
selamlar arkadaşlar :D erzurumdan sevgiler:D
çarşı iznimiz yok ama birlikte internet bilardo pinpon ve digitürklü 102 ekran lcd falan var :D
işallah herkes bizim kadar rahattır :)
sık görüşçez anlaşılan :D
kralsın darkness foto cekte koy:=
o kadarda rahat değil gökhan:D
bugün eğitimler başladı sabah 8den akşam 5 e kadar rahat hazırol :D yorulduk walla..
bizimde dün eğitim wardı bugün yemekçiyiz yatıştayız ama genel olarak zaten ist yatış yeriymiş :D
şafak 152 :D
ayrıca 331 dönemler 156 gün yapıyor askerlik 329 lar 159 yapacaklarmış şubattan yırttık :D
Acemilik yatışla geçer , usta önemli :)
ula özgür sende yedin ya askerliği :D vaybe seni ziyaret etmiştik kapıdan 5 dk vışşş zaman çabuk geçiyor :S
he yaa ne güzeldi o gün valla unutamam
alaydan karakola geçince ambale olmuşum zaten moral bozuk lan bi baktm kapıda farları buğu yapmış ofsetli bir punto
hayal görüyorum sandım:D
ayteni gördüğünde de bu kadar sevindin mi :) :)
acemılıgı ıyı gecırın usta sakat :Pama olsun bende özledım
2 gündür o dediğin muhabbeti yapıyoz gerçekten çok sıkıcı ve saçma :D sesler birbirine karışıyo
bide burda sıcaklık dışarda -10 derece olduğu için yarım saat dışarda yarım saat içerde salonda eğitim yapıyoruz,içerdeki eğitimlerde sesler iyice çorba :D 15 kişilik 4 manga halinde eğitim yapıoruz
yarın silahlı eğitime geçecekmişiz bakalım nası olcak,sıkıldık selam tekmil istikamet falan takılmaktan :D
ahahahah naber lan darknes :D
Cheers'le konuştum gayet iyilermiş sıkıntı yok dedi :)
O G3 ile Irak iclerine 200km yürüyerek intikal yapan mehmetcigi düsün iste ;)
Bir de sırtında 30 40 kg agırlık daha var, hakları ödenmez.
Ağır makinalı silah dedikleri bu olsa gerek, gerçekten de ağır :D
Bugün Can ve Kamer'i ziyaret ettim, 2side gayet rahatlar ve hallerinden memnunlar,
Buralar biraz soğuk olacak kadar,
Hafta içi birgün tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Soran herkeze çok selamları var,
dostum saolasın şuanda bi sıkıntı yoq herkes gibi eğitim yapıuyoruz 8 ocağı bekliyoruz benim için fark etmez baştabya falan giderimde şimdiki ortamımla gitsem süper olur gülmekten karnımıza arılar giriyor o derece ama işte sorun şu ki çok rütbeli war ve eğitimde biraz sıkıyolar bacaklar felç onun dışında bişi yoq kimleri tanıyorsun burada uzman yada teğmen üsteğmenlerden falan
Torunlar şanslı, internet bi yana biz acemilikte banyo bile yapamazdık :D
Can (Cheers) Istanbul Maslak Harp Akademileri Maslağa geliyo :)
Kamer Diyarbakır :(