k9 eğitim türüdür.
cinsi gsd dir.
bir çok kişi önerdi :)
Printable View
abim bizim pederde veteriner bildiğin gibi.
Alman kurdu yetiştirmeye bağlı olarak biraz asabi olabilir ama ufaktan alıp yetiştirilirse kesinlikle senin istediğin tarzda bir hayvandır.Hem bekçilik yapar hemde tanıdığı ile korkunç eğlenceli olur.
Kangal cüsse bakımından korkunç gelmesin :) yine yavru alıp yetiştirdikten sonra sahibi ve ailesine korkunç düşkün arkadaşlarında dediği gibi gündüzleri yatan akşamları dolaşan bir hayvan olup buda bakılabilir.
Bir diğer cins ise Golden kesiiiinnlikle çoook cana yakın çok uysal korkunç haraketli ve oyuncu çocukların bir numaralı dostudur bu seçenekler arasında müsait yerim olsa alıp bakacağım tek hayvandır.Evde bakmak sorun olur çok tüy döker ama bahçe varsa sıkıntı olmaz.He bekçilik işine gelince tabiki diğer adaylar yanında zayıf kalır.
Rott'lar sorumlu köpeklerdir, biraz agresif olsa bile ufak çocuklara, ufak köpeklere karşı naziktirler + itaatkardır.. rott derim
hehe:D aman iyi yaa ole olsun bende bizim köpekte bir gariplik olduğunu düşünmeye başlamıştım.:hahaha:
Arka bacaklarını alçaltıp sinsi sinsi yürüyorlarya o görüntüsüne deli oluyorum bu köpeklerin.Sevmediğim tek bir yanı var tavuk eti yemiyorlar ve çiğ et sevmiyorlar illaa haşlancak mış puehhhhh ;)
rot hiç bir zaman kangal kadar koruyamaz.kangal al bence.rot un tipi daha korkunç olsada kangal kadar hırçın değil.ama kapıya koyayım tipi yeter dersen sen bilirsin.rot içeri biri girdimi sadece havlar.kangal ise zincirli olduğu kulübeyi sürükleye sürükleye saldırır:D
abi benimki gibi streetdog al :D dünyanın en çirkin sevimli hayvanı olsun :D
:icon_tup:
bakilmasini tavsiye ederm.
http://www.fatihbelediyesiyedikuleha...leden-ilanlar/