Arkadaşımın babasının
34 AE 6677 plakalı 2009 model siyah Mercedes ML edition 10 aracı kadiköy fenerbahçe tarafında üzerinde anahtarı varken çalınmıştır gören veya duyan lutfen aşağıdaki numaradan bildirirse sevinirim..
0538 243 21 42
Arkadaşımın babasının
34 AE 6677 plakalı 2009 model siyah Mercedes ML edition 10 aracı kadiköy fenerbahçe tarafında üzerinde anahtarı varken çalınmıştır gören veya duyan lutfen aşağıdaki numaradan bildirirse sevinirim..
0538 243 21 42
büyük geçmiş olsn anahtar üzerinde oluşu çok kötü...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Geçmiş olsun , aynı şekilde bizim aracımız çalınmıştı , Büyükçekmece tarafına bakın , bizim ki oradan çıkmıştı
Üzerinde anahtar bırakmak kasko dışı...
Geçmiş olsun inşallah gezip bırakırlar...
Bu aralar çok sık duymuya başladık bu araç çalıntı haberlerini![]()
anahtar üstünde çalıntı sayılmıyor malesef.
geçmiş olsun umarım bulunur.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
herkese teşekkürler.
Geçmiş olsun :S
Geçmiş olsunda anahtar neden araç üzerine bırakılıyor bunu anlamıyorum.Ben markete girip çıksam dahi anahtarı alıyorum üstünden.
teşekkürler.. güncel
gEÇMİŞ OLSUN UMARIM BULUNUR![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bazı kasko teminatlarının içine artık buda eklendi arkadaşlar misal benım kaskom böyle bir durumda zararımı ödüyor.
Umuyorum en kısa sürede bulunur.
sagolun güncel...
Geçmiş olsun, anahtarı üzerinde bırakılması da büyük talihsizlik olmuş =\ Umarım en kısa sürede bulunur..
EMC
Büyük Gecmis Olsun.. isallah bulunur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)