doğrudur bakış açısı.
Printable View
doğrudur bakış açısı.
kaplanın maplanın önüne atlayan köpeğin yürekliliğini göstermez bu videomarifette değil.akli denge bozukluğu var hayvanda.
köpeklerinde zekası var.her ne kadar kendine güvensede yiyemeyeceği bilmemnenin altına girmezler durduk yere.sahibi işin içindeyse başka...
ordaki pit ne adam gibi pit ne rott adam gibi rott.
kangalı kötülemek için söylemiyorum bunları yanlış anlaşılmasın ama gereksiz övülmelerede karşıyım.
dünyada başka örneği olup olmamasıda sorun değil.nesli tükenende bir çok köpek türü var.
köpeği köpek yapan aklıdır.nerde nasıl hareket edeceğini bilmesidir.deli dana gibi o köpeğin üstüne atlamış bunu parçalamış diğerini düdüklemiş bilmemneymiş bunlar fasafiso...
bana bi tane 25 komut öğrenmiş ve tekrar edilmeden uygulayan kangal gösterin kabul etcem kangalın üstünlüğünü!!!
gereksiz övmeyin ırkları...
çok çirkin bunlar işim olmaz
video haricinde adam gibi rott'uda gördüm adam gibi pitt'ide..
şuan 3.cü kangalımı aldım ve besliyorum. birgün yeşilköydeki otoparkıma gelirsen 25 değil 55 tane komutu nasıl yaptığını görebilirsin.
bence sende gereksiz yere kötüleme ırkları...
valla çok isterdim kangalım olsun ama
eve sığmayız zaten aldık mı bahçe kesin lazım
veya otopark filan olacak... koyacaksın oraya:D
dostum kusura bakmada sen o vıdeo yu koyarak baslattın bu tartısmayı.kusura bakma ama bende ne alaka anlamadım yanı.bende pıtt sahıbıyım ama ınan kangalları asırı sevıyorum.marmarıste sıcakta o hayvana ıskence olmayacagını bılsem alır onuda aıleme dahıl ederım.sen mıllete ırkları kotuleme dıyorsun ama kendın kangal dısında butun ırkları kotuluyorsun belkı farkında olmadan bu vıdeoyu koyarak.ıstersen bende sadece pıtt ın kazandıgı dovuslerden bı belgesel yapıp koyayım buraya ıcınde bol bol kangalda olsun ? ne dersın ? hayatta en sevmedıgım seylerden bırı,2 farklı cınsın ıyı yada kotu oldugunu sadece dovusturerek karar vermek.kangal yendı,kangal kral..varmı boyle bı dunya ya :) sana yesılkoydekı kangalınla beraber hayırlı gunler dılerım...
yahu ben kangalları sevmem ama oda bi canlı olduğu için saygı duyuyorum.
arkadaş kangal dünyada şampiypdur bilmemnedir numaralarından girdiği ve kafa başka bi şeye basmadığı için denileni algılama yeteneği kapalı...
o demekki köpek dövüştürmeyi seven bir tür insan.ki biz onlara insan demiyoruz.
onu ezmiş bunu parçalamış diye övünüp videolarını buraya koyan bir zihniyetede ne söylesek boş...
bu tarz köpek dövüşleri videolarının yayınlanması bildiğim kadarıylada yasak...
sana yeşilköydeki 55 tane komut bilen kangallarınla beraber mutluluklar.yemedim ama gargara yaparım :D
hadi git işine...
kanka ii güzelde şimdi komut konusuda yetiştirmeye bağlı o bu güne kdr ewimize bahçemize toplamda 19 kangal girdi her cinsinden düzgün eğitmle çok güzel komut örenenide oldu hiç dinlemeyende oldu
şu an bi rot um bide alman kurdum war rotu yetiştirmedik sadece koruma amaçlı 2 3 komutu örendi yeter ztn otur hayır tut :D
almak kurduda komut odaklı yetiştirildi azındakini çıkardan kültablasını getir e kdr herşeyi örendi hatta karga diyince balkona çıkıp akrga bile arıyo (güwercine saldırmaz :D)
köpek döwüştürenleri çok gördüm hiç biri ADAM DİİL !!!
sonuç olarak komut işi tamamen eğitim işi mesela o konuda boxer ım en iyisiydi ama çok zmn harcamıştım
yawruluktan itibaren eğitimi düzgün werildiği sürece her köpek nerdeyse aynı sewiyede özellikle ew içinde çok özel eğitimler hariç
onun için o köpek bu köpek die düşünmeyin önce bakabilirmiyim die düşünün köpeklerin genetik ihtiyaçlarını göz önüne alıp ona göre seçim yapın apartmanda yaşaıpta kangal istemek biraz akılsızlık olur aynı şekilde rotta öyle alman kurduda öyle
bahçesiz yere köpek almayın haywana günah
köpeğinizi kendi şartlarınıza ekonomik durumunuza göre seçin 5 liralık mamayla beslemeyin yazık
Lanet olsun köepk dövüştürerek ego tatmini edenede, bu hayvanları kumar aracı olarak kullananlarada, bunları izleyip zevk alanlarada!
kim ne derse desin kangal çok başka bi tür bu cok bariz.
kopek dovusturmek nedır gercekten bende anlamıyorum.o arkadasın koydugu vıdeoyu ızledıgımde cıddı sınırım bozuldu.ya arkadas bunlar her ne kadar ınsanlarla en uyumlu yasayabılen canlılardan olsada sonucta bır hayvan turu.cınsı ıster kangal olsun ıster en ufagından pıncer olsun bılınclı olarak bırbırının ustune salmak,ondan sonra zevkle bunu ızlemek ve hatta bunu bahıs konusu yapmak canılıkten baska bırsey degıl.
bencede bahcede yetısmesı lazım haklısın.ama bazı cok ufak turler ıcınde gercekten ev ortamı daha uygun bıldıgın uzere :)
+11111111
bu arada stp kusura bakma senın konuyuda hıc ettık cok ozur.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:d...2.jpg_w450.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...50px-Jrt02.jpg
benim istediğim terier bu
On April 29, 2007, a Jack Russell named George saved five children in a carnival at New Zealand from an attack by two pit bulls. He was reported to have charged at them and held them at bay long enough for the children to get away. He was killed by the pit bulls, and in 2009 was posthumously awarded the PDSA Gold Medal, the animal equivalent of the George Cross.[9] A former US Marine also donated to George's owner a Purple Heart award he had received for service in Vietnam. [10]
bende yorkshire terrier istiyorum dicem de sizinkilere bakinca demek bile gelmiyo adamin icinden :D
http://www.internationalkennel.com/s...er-315x325.jpg