Çok Olay Geldide Başıma Yazmadan Geçmiyim Dedim Aklıma Gelen 2 Tane Var :)
Cevahir'e Gelmeden Sağdan Fulyaya İnen Bir Sapak Vardır Orda Çevirdiler Arkadaşın Clio'ylayız Bende Sağ Koltukta Geniş Geniş Bira İçiyorum :) Dedim Herşeyi Tamam Araba Standart Birşey Olmaz Çevirdi Evrakları Sordu Bi Taraftanda Bana Baktı Rahatım Tabi Ama Bir An Şok Olduk Adam Ehliyetide Ruhsatıda Evde Unutmuş Ben Şok Oldum Polis Dediki Ne Terbiyesiz Adamsınız Hem İçiyorsunuz Hemde Evraksız Geziyorsunuz Öyle Böyle Derken Elimde Bira İndim Aşağı :)
Abi Dedim Akıl Var Mantık Var Adam Geldi Ta Karşıdan Geziyoruz Ne Bileyim Bunda Ehliyet Olmadığını Bende Huzurla Bira İçiyorum Arabada Keyif Yapıyorum Vallahi Bende Şoktayım Dedim,Senin Ehliyetin Varmı Dedi Var Abi Dedim Benim Aracımın Ruhsatı'da Yanımda Ama Bu Kamil Neden Böyle Birşey Yaptı Anlamadım Harbiden Unutmuş Çocuk Dedim Yoksa Manyakmıyız Abi Benimki Dururken Evraksız Arabayla Gezelim Diye
Çok İçtinmi Dedi 2. Biram Dedim Geç Direksıyona Götür Bunu Dedi Bir Dahada Görmim :) Elimde Birayla Oturdum Direksiyona Geldi Yanıma Eşşeğin ... Su Kaçırma Sende Artık Dedi Abi Verim Sen Takıl Dedim Az Kaldı Zaten :) Hade Gidin Töbe Töbe vs Şeklinde Bir Diyalog
Gittik :)
4 5 Sene Öncede Takmışız Egzozları Ehliyetler Yeni 4 5 Araba Geziyoruz Kesicilerde Maltepe Burger'in Önünde Bizim Konvoyun Önüne Çekti Aldı Evrakları Benim Arabada Sebring Var Geldi Gaza Bas Dedi Abi Bu Volvo Ötmez Dedim Bas Bas Dedi Bastım Resmen Bağırdı Egzoz Tamam Sende Birşey Yok Dedi Şok Oldum :D Neyse Arkadaşın Arabaya Sardılar Bu Sefer Bizimkiler Başladı Yalvar Yakar Girdim Araya :) Kendi Arabamı Kurtarmış Olmanın Bahanesiyle :)
Bir Şey Söylicem Sonra Naparsanız Yapın Dedim
Buyur Dedi
Dedim Bak Bugün Cumartesi Millet Taximde Hap Atıyor Parklarda Esrar İçiyor Karı Kızla Geziyor Orda Burda Uygunsuz Hareketler Vs Bizde bu Kadar Saf 30 Ytl Cebimizdeki Parayla Benzin Atıp Egzoz Bağırttırıyoruz Dedim :) Kime Ne Zararımız Var Sesten Başka
Güldü Sütten Çıkmış Ak Kaşıkmısınız Dedi
Dedim Abi Olay Bu Ben Sana Söylüyorum Naklen Dedim Al Bak Herkesin Ustunu Ara Git Benzin Göstergelerimize Bak Hepsi Çeyreğin Altında Toplasan Bizi Burda 40 Lira Para Çıkar Oda Sigara Ekmek Parası Diye :)...Kimseye Zararımız Yok İster Bağla İster Bırak Ben Başka Birşey Demiyorum :)
Bir Kaç Çevirme Daha Var İlerde Bu Gece Alırlar Sizi Uygulama Var Dedi (Bizim Gözlerde Bir Umut Bir Parıltı)
Abi Dedim Sen Bizi Bırak Biz Onları Hallederiz :)
Bıraktı Sağolsun :)