997TT Nickli Üyeden Alıntı
Basima gelen ilginc bir olay;
akmerkezin orada alkol cevirmesi,arabadan dolayi zaten buyur ettilerki,onumdeki arkadasim zurna arabasi 4 kapili efendi arac ve gecti.
Bende alkol yok,zaten icmem pek,sevmem.
Genc bir polis,var mi alkol?
Yok desemde ufletceksin,hadi degistir ucunuda ufleyim dedim.
Sen cok eminsin,uflemesen mi acaba? Dedi.
Bende sen bilirsin dedim?
Bu araba varsa,mekandan geliyorsundur ufleteyim dedi.
Bende mekandan geliyorum ama alkol yok dedim,neyse ufledim.
Sayac ne 5 den nede 15 den basladi,direk 180 den basladi!!!
Adam yuksek sesle, "Oha!!" diye bagirdi!
Bu ne,olurmu,yuh,naptin sen diye soylenirken,makina 287 promilde durdu!!
O sirada tek yildiz komiser,ne oluyor kardesim orda,ne bagiriyorsun diye cikisti polise!
Komiserim!komiserrim"! 287 cikti,287 cikti diye altin petrol bulmus gibi bagiriyor!
Komiser gayet cool,kimmis o rekortmen,bakim yaw dedi ve geldi...
Yaw bir in arabadan,sen ne iddialisin dedi...
Bende o sirada yok icmedim,alet bozuk falan diye agliyorum dakikalarca...
O da gayet sakin,ulen saatlerdir takiliyorum burada,kafa mafa yapamadim,sen bomba olmusun,kiskandim! Ne ictin yahu,adi verde,amelelik yapmiyalim saatlerce,mideyi sisirmeyelim diyor!
Bende hala dert anlatiyorum,neyse cok yakin tanidigim ilce em.mudurunu aradim,derdimi anlattim,oda kisaca,Murat bey alkol yok degil mi diye kisaca sordu ve evet dedim,telefonda kisaca komisre birseyler dedi,tamam mudurum diyerek kapatti teli.
Dedim neoldu?
Yapicak birsey yok,makina okudu,islem yapicaz ama adli kuruma gidicez dedi,bende kadere razi olup,ehliyeti teslim ettim,yedim cezayi,bindik dobloya,dogru sisli etfale,kan vermeye...
Neyse turlu zorlukla verdik kani ve polisle adli tipa gidecez,megerse numuneyi kan sahibi ile vermek gerekiyormus artik usulsuzluk olmasin diye,o sirada telsizden cagri geldi,biri daha itiraz etmis,onuda alindiye,mecidiye koyde geldik,onuda acile goturup kan almamiz gerekiyormus! Neyse polis ordulu cikti,onu baska araca pasladik,biz ikimiz kactik ama ikimizde adli tipin yerini bilmiyoruz,saat oldu gece 4! Neyse ikitellinin oralarda bulduk,teslim ettik,ben adamin basinda bekliyorum,
Adam uykulu gozlerle gidebilirsin dedi,bende saf saf,kandan bakip vermicekmisiniz diye sorunca, 10 gune anca cikar dedi!
Neyse,12 gun sonra cikti "0" promil olarak ama iyi surundurduker beni!!!