User Tag List

Sayfa 9/53 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
1002 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

EvrenCan_RS
    Misafir
    Şti araçlarlarından biri ile samsun da çevirmeye girer arkadaşlardan biri...
    Polis evrakları incelerken bizim arkadaş boş boğazlık eder.
    Bu araç şti aracı abi hiç bir eksik bulamassın.
    Polis: Araç eksiksiz ama senin emniyet kemerin eksik
    Zeki: He He abi yaaa... Takmayı unutmuşum Bu işi başka türlü halletsek olmazmı??
    Polis: Piyangomusun lan sen.Ben seni başka türlü halletmeden s.tir git şurdan der.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı ilk adığım zamanlar adliyenin önündeyken du bi gazliyim dedim 10 metre anca gazladım. kırmızıda durdum. adliye kapısındaki polis kırmızıdayken yanıma geldi. yeşilde sağa çek dedi. çektim. evrakları verdim. polis o ses senden mi geldi dedi. arabadan dedim baktı eksozun çok büyük dedi. bn takmadım dedim. farketmez sende şu an dedi. evet dedim. sesi sorunsa susturucusu var dedim. ses önemli deil deliği çok büyük orijinali böyle değil dedi. baktım olmayacak. 1 saniye dedim. açtım bagajı silencer'i taktım. şimdi orijinalden bi farkı bar mı dedim. yok dedi. evrakları alayım dedim. elinden çektim ruhsatı ehliyeti. bindim arabaya görüşmek üzre dedim ve vın....
    oda arkandan el salladı yani

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ögrenciyim diyince daha çok sinirleniyolar
    Nerde okuyosun işin gücün var mı muhabbetine kadar geliyor
    Yaşın genç arabanda modifiyeliyse polislerden biraz çekinmek lazım

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunu bizim ant. Eski sanayi şahinlerinden saniyordum izmirde mı çekilmiş meger

turbo sadık bizim etliğin adamı yav...

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p:alkol varmı
    b:varda bana yetecek kadar
    p:sieeeee lan gıt basımdan

p:egsoz var ceza kesıcem
    b:abı kesme
    p:nıe
    b:abi kemal abının selamı var
    p:kemal kım
    b:abı kemal abıyı tanımıyomusun sana selam soledı
    p:hangi kemal olum
    b:20 lırayı cıkarıp beton kemal abi
    p:heee desene olum bızım kemal abi die.. taam devam et hadı
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oda güzel Kemal abi

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baskent unıv.onunde gece 2-3 cıvarı eve doru gıderken cevırmeyı gordum soldan yapıstırdım kacak modu..yolu kesmısler dubalarla bıtanesı ısıkla cek kenara yapıo yolda kımse yok cektım kenara.dıgerı aractan ındı ıyı aksamlar evrak bla bla bla.canım egsoz acık sısler yanıyo(sondurdun gordum)plaka takılı degıl on arka ehlıyet yok(evde kaldı)egsoz muayne yok....kocum sana bı 1.5 2 lıra ceza arac parka..abı etme eyleme yok..anahtarı verdım al ben gıdıom dedım gel dedı..fazla uzatmıorum aklınıza gelebılcek tum dılı doktum ama her kanala gırdım.acık acık para ver dedı.yok ustumde kalmadı kart var dedım para yok dedım.3-5 kez daha para ıstedı 20 de olu dedı en sonartık yapck bısey yok dedi sana bı cep harclıgı 700 800 yazıorum o zaman dedı.aglama modu abı yapma...tam elını cezaya goturdu yazcaaak bıtane araba dıger ısık tutanın ustune surdu kactı.bunlar kufur ede ede arabaya bındı bende elımı actım ruhsatı ver gıbı gel takıp et dedı.adam kacar polıs kovalar ben takıp..polıs yetısemedı 3 dk falan gıttık..gırdım dotune polısın sellektor cekılmıo bıda bıda en sonunda anladı.karsıda dıger ekıpler bakıobaarttra baarttra yapıstrdım adama yetstım ustune kıra kıra durdurdum ındıler adama kostular bende kostum polıs cebınden ruhsatı cıkardı ben aldım baktım yokbısey devam et sen saol kocum dedı adama baktım arkama aglıooooo ben vıııın evdeyım.bılıorum ıyı kaymıstır bana ama ruhsat....
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha çok iyi muhabbbetler var yA

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polise yardım etmek lzm tabi

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskent unıv.onunde gece 2-3 cıvarı eve doru gıderken cevırmeyı gordum soldan yapıstırdım kacak modu..yolu kesmısler dubalarla bıtanesı ısıkla cek kenara yapıo yolda kımse yok cektım kenara.dıgerı aractan ındı ıyı aksamlar evrak bla bla bla.canım egsoz acık sısler yanıyo(sondurdun gordum)plaka takılı degıl on arka ehlıyet yok(evde kaldı)egsoz muayne yok....kocum sana bı 1.5 2 lıra ceza arac parka..abı etme eyleme yok..anahtarı verdım al ben gıdıom dedım gel dedı..fazla uzatmıorum aklınıza gelebılcek tum dılı doktum ama her kanala gırdım.acık acık para ver dedı.yok ustumde kalmadı kart var dedım para yok dedım.3-5 kez daha para ıstedı 20 de olu dedı en sonartık yapck bısey yok dedi sana bı cep harclıgı 700 800 yazıorum o zaman dedı.aglama modu abı yapma...tam elını cezaya goturdu yazcaaak bıtane araba dıger ısık tutanın ustune surdu kactı.bunlar kufur ede ede arabaya bındı bende elımı actım ruhsatı ver gıbı gel takıp et dedı.adam kacar polıs kovalar ben takıp..polıs yetısemedı 3 dk falan gıttık..gırdım dotune polısın sellektor cekılmıo bıda bıda en sonunda anladı.karsıda dıger ekıpler bakıobaarttra baarttra yapıstrdım adama yetstım ustune kıra kıra durdurdum ındıler adama kostular bende kostum polıs cebınden ruhsatı cıkardı ben aldım baktım yokbısey devam et sen saol kocum dedı adama baktım arkama aglıooooo ben vıııın evdeyım.bılıorum ıyı kaymıstır bana ama ruhsat....
    demekki biz modifiyeciler polislerden daha gözü kara ve çılgın olabiliyormuşuz polisle aman çarpcaz aman dürtcez die üstüne bile süremezlerdi sanırım
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

ahmet43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyetimi ilk aldım izmire babaannemi hacı için hava alanına yolcu etmeye goturuyoruz taby bende yeni ehliyet almışım onun verdiği rahatlıkla yapışdırdım fln ahmetliye yaklaşdık peder beyleri yavaşla olm burlarda radar çok olur dedi tmm baba dedimm hızımı dusurdum pat ilerde polis cevirdi hobaa dedim girdik cevirmeye slm alekum alekum slm polis radara grdiniz dedi farkındayım kaçla grmişim memur bey dedim bende oda 109 demesinmi nkdr ceza dedim 128 ytl dedi ozaman geri dönim radar nerdeyse cezanın hakkını verim memur bey dedim 2 araba gidioduk dieride trafik polisiydi komşunun damatı cezayı o aldı noldugunu bilmiorum

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün arkadaşlar S'de muhabbet edilecek gelin dediler. S virajının apaçi olmadan önceki hali sene 2002-2003 falan. Bende EK Civic HB var, Plaka yok, Araba basık, Farlarda çakarlar açık, sisler yanık 2. vites redline 3 e alıp S'e girdim baktım S tamamen boş. şaşırdım tabi birileri olması lazım diye. Yanaştım cebe doğru sonra arabanın burnunu yola doğru çevirdim. yolda basanları seyredeyim diye yanaştım stop ettim arabayı. bizimkileri aradım. Aradığımda mechanix mustafaydı ha bide Sword murat geleceklerdi. mustafanın FWD zamanları vtec varken Telefon çaldı abi S'e sivil geldi biz kaçtık kesinlikle durma orda derken benim sol cam çaldı "tık! tık! tık!" gayet yakışıklı 45 yaşlarında bir polis amca geldi sivil tabi kendisi in dedi arabadan. Dedim hayırdır? in sen anlatıcam dedi. dedim kimsin sen niye ineceğim dedim Salağa yatıyorum tabi. Hemen kimliği çıktı. Zaten dikiz aynasındanda bej renkli toros sivil araçta gözüme çarpmıştı. neyse indim. evrakları ver verdim. Evraklar temiz. arabaya döndük. başladı saymaya. plaka yok, film var, yasak aydınlatma tertibatı (çakarları söylüyor polisçe), jant, egzos falan (egzos yoktu filtre vardı adı hemen egzos oldu) evraklar bende kalıyor sen suadiye otoparka çekiyorsun dedi. hayırdır. dedim trafikten men araba dedi. Dedim uğraştırma bizi gerek yok bu tarz şeylere gideyim ben dedim. yok dedi bi abimiz vardı o bölgede hatırlı. onu aradım. rüşvet falanda teklif etmedim yakışmaz diye. Neyse abimizi aradım görüştür beni dedi. telefonda görüşmedi polis itiraz etti. Dedi ekibin plakasını söyle ben hallederim dedi. Neyse dedim bekliyorum. gitmem otoparka çözecekler işimi dedim. Polis ters yapmaya başladı git sen kimsin. suçlusun kılsın yünsün. ben sert konuşmadım gider falanda yapmadım. neyse 3-4 dk sora araçtaki diğer sivil geldi abi böyle böyle bırakacakmışız dedi. bu arada benimle ilgilenen memur koçanda başlamıştı ceza falan yazmaya. tutuldu tabi anonstan sonra. dedi olmaz falan diğeri abi emir böyle dedi. neyse bu sefer bana koçanı imzalatmaya kalktı dedim imzalamam. ne farkı var bu işin dedim. Dedi doldurdum numarası var bana hesabını sorarlar dedi. Aradım tekrar abimi. Dedi ne yazmış dedim alfabedeki tüm harfler ve 1'den 100 e kadar tüm sayılar var dedim koçanda
    dedi imzalama bana ver telefona bu sefer mecburen konuştu polis. Tamam amirimi 9-10 kere tekrarladıktan sonra bana S virajı içinde hatalı dönüşten bi 45 tl ceza kesmişti. öle maceranın sonuna gelmiştim.

Bir keresindede KTM tolganın abisi evlendiğinde gelin arabasını sürüyordum. Mercede vito VIP vardı geçe fenerbahçe stadının önünde çevirme oldu. durdurdular. Dedi buyrun gelin alkol muayenesi yapacağız. dedm ok. İndim alkol varmı diye sordu. Dedim araba Free shop gibide bende alkol yok dedim. Neyse üfletti zımbırtıyı çkan sonuç 0.01 promil polis şaşırdı nasıl çıktı bu falan dedi. Dedim biraz önce dürümcüdeydik yemekten sonra kolonyalı mendille ağzmı silmiştim ondan öyle çıkmıştır dedim. polis epey bi koptu. öyle uğurlamıştı beni.

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gün gece kemer disco infernodan dönüyoz. polis çevirdi
    polis : alkol varmı gençler?
    biz : abi valla kalmadı yeni bitti.
    polis : inin lan arabadan...

osman87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdaşın doğum gününe giderken izmir alsancakta çevirmeye girdim okuldan arkadaşlarla.

polis: ehliyet ruhsat
    ben:buyrun

polis bi döndü arabanın etrafında.ozmnda egzoz yoktu cam filmi vardı sadece.

polis: kızlar güzel jantlarda güzelmiş
    ben: abi janttan cezamı yazılır ya
    polis:yok ben sana filmden yazcam
    sonra 61 tl yazdı gönderdi

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Internette bulduklarımdan 1 tane daha :
    otobanda düzce gişelerden çıkıyorum amcamlar çevirdi
    polis: ooo farlarda güzelmiş
    ben: teşekkürler
    polis: bakim hımmm stoplarda ledliii
    ben: evet baya aradım bulmak içinn
    polis: sislerede xenon takmışsınn
    ben: daha önceki araçtan elimde kalmıştı onu değerlendirdim
    polis:filmler kaç numara aynalı yapsaydınya
    ben: 2 numara ama yaptırmadan önce bu kadar koyu durmuyolardı
    ben içimden diyom tamam ayvayı yedik adam bütün mod ları çözdü sağlam bi ceza kitliycek bide baktımki polis amcam aracın resimlerini çekiyo geldi yanıma
    bende sparişi verdim 1 haftaya kadar gelicek buynları nerden aldın adresini verirmisin dedi ben gülmekten adama cevap veremiyom

süpermiş
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece iş ten çıktık kuzenim ve iki arkaş dedik evlere gitmeden ortaköye gidip bişeyler yiyelim hava alalım falan çantamı işyerinde unutmuşum ehliyette içindeydi kuzene sen sür ne ehliyet ne kimli üzerimde bişey yok neyse çıktık gittik yedik içtik gezdik dönüyoruzz dolma bahçede çevirdiler evrakları istediler herşeyi düşünmüştüm kuzenim direksyondaydı ama ruhsattında o çantada oldugunu atlamışım
    anlattık derdimizi,kuzenime neyse memleketine dua et dedi

C4GR!
    Misafir
    http://www.facebook.com/CagriCiger?v...1967725&ref=mf

Antalyanın en çok ceza yiyen grubu tofaş saten ne olursa olsun her hafta sonu sanayıde toplanılıyor bu vıdeo bıraz eskı ama su anda farkı yok genellıkle polısle kovalamaca oynarlar sanayıden cıkmazlar polıs yaklasınca yavaslayıp ters yone dönerek tekrar kacarlar öle bir eğlence tofaş severlerinki video sonunda anlarsınız saten olayı

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C4GR! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.facebook.com/CagriCiger?v...1967725&ref=mf

Antalyanın en çok ceza yiyen grubu tofaş saten ne olursa olsun her hafta sonu sanayıde toplanılıyor bu vıdeo bıraz eskı ama su anda farkı yok genellıkle polısle kovalamaca oynarlar sanayıden cıkmazlar polıs yaklasınca yavaslayıp ters yone dönerek tekrar kacarlar öle bir eğlence tofaş severlerinki video sonunda anlarsınız saten olayı
    puahha normaldir her hafta sanayiyi yakyıor adamlar vıdeoda bayagı iyimiş

C4GR!
    Misafir
    Tam o meydanada piyazcı açıldı polisler ora bir oturuyor sabaha kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)