çok saçma bir durum ya
Printable View
çok saçma bir durum ya
Tayyip satmıştır kesin yabancı birilerinee :ofk:
yaşasın otoban dahada şenlenecek desenize...tebrik ediyorum bu konuda yetkili olan tüm birimleri.....eee artık pist şampiyonasında yarışan arkadaşlarıda bekleriz otobana :))))))) ..... çok düşündürücü çooookkkkkkkkkk :(
caddelerden pıstlere sloganı degısıyor artık pıstlerden caddelere :mad:
ne oluyor yaa bunlaraaa ıyıcene sasırdılar uyuz olmaya basladımm
Yahu Pınarbaşı Pisti'ni Taner Şengezener kiralamamış mıydı? ralli ve pist pilotu eğitimi veriyordu yanlış hatırlamıyorsam??
Ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım :ofk:
oo amaç ne cidden anlamadım..insanların hayatlarını riske atmak istiyolar heralde çok saçma bi karar yapılan arabalar werilen paralar kapattanlara .....
Amaç ne anlamış degilim çok üzüldüm
caddelerden pistlere out
pistten caddelere in yeni slogan bu olcak sanırım :(
Motor sporları zaten en kötü dönemini yaşamakta birde üstüne üstlük pistlerin birer birer kapatılması çok can sıkıcı doğrusu,bildiğiniz üzere geçenlerde Ankara da yapılacak olan fakat maalesef trafik polislerinin yarış arabalarını bağlamasıyla sonuçlanan durum dünyanın hiç bir yerinde rastlanmaz.Bu sporun nereden nereye geldiğinin göstergesidir.1991 yılında Antalya pist yarışını net 40.000(kırkbin) kişi izlemiştir.
Anlam vermek için çabaladım,
çabaladım,
çabaladım,
çabaladım....
Bir anlam veremedim. :)
Bence youtube ve streetfire a girdiler baktilar ztn gidilmio piste bir suru deneme videosu var o yuzden degerlendirmeye karar vermisler :) baska mantikli aciklamasi yok gayet aptalca bence diger dusunceler...
streetfireda ki youtube daki videolar şimdi daha da artacak ama :)
Yazıalcak çok şey varda bugün hiç banımda değilim....
gözetmenlik yapıcaz ama neye?