Arkadaşlar 2 gün sonra bir aracımızın muayenesi doluyor.
Arabada ön cam dahil film ve yay var, bu şekilde muayeneden geçebilirmiyiz?
Ankara'da muayeneden geçme konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim![]()
Arkadaşlar 2 gün sonra bir aracımızın muayenesi doluyor.
Arabada ön cam dahil film ve yay var, bu şekilde muayeneden geçebilirmiyiz?
Ankara'da muayeneden geçme konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim![]()
ivedik ve bi yerde daha sadece randevü ile muayeneye giriyorsun aklında olsun. onun dışındaki yerlere randevüsüz gidebiliyorsun . bu bir. onun dışında
bende de cam filmi vardı ama bakan kişi hafif kusur olarak bile yazmadı. ama cam suyu bitmiş farkında değilim o ağır kusura girdi mesela o an geçemedim sonra yeniden dönüp su koyup öyle geçtim bunlara dikkat et yani. ne bileyim emniyet kemerlerinin hepsi (5 adet) takılabilmesi ve açınca geri sarması lazım. başka başka stoplarında sinyaller turuncu yanacak. ilk yardım setin gerektiği gibi dolu olmalı. var olması yetmiyor yani. yangın tüpün kontrol edilmiş olmalı. olması yetmiyor yine.
kişiden kişiye değişiyor bu ince detaylar bazı dallamalar var böyle inciğine cinciğine bakıyor ama bazıları ana noktalara dikkat ediyor. dediğim gibi cam filmi için torpile bile gerek yok. ama 2 sene sonra bütün hafif kusurları hallederek girmen lazım muayeneye bunuda unutma.
not: eryamanda çok sıra vardı o gün ilginc bir şekilde ben hic sıraya girmeden 15 dakikaya bitirmiştim oysa ki. ve birde gölbaşı için daha rahat diyorlar. oraya yakınsan oraya gitmeni öneririm.
bende ivedik ten sorunsuz gectim...
+ randevu alarak gidin, 20dk da işim bitmişti...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
akyurtta sorun diye bişey olamaz ivedikten gecemiyen arkadaslarım oldu ama akyurta gidipte gecemeyen duymadım..tavsiye ederim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Arkadaşlar şimdi birşey sorucam muayneden hafif kusurlu geçen araçlar bir dahaki muaynede o kusurlardan tekrar hafif kusurlu geçemiyormu? Örnek verirsek cam filmleri hafif kusurlu geçti 2 yıl sonra kesin sökmekmi gerekicek?
dodo eryamana gittim katalitik olmadıgı için agır kusur yaptılar gecemedim.. bi de ruhsata 5 kişilik yazmıslar benim arabaya, o da agır kusur oldu emniyetten duzelttirmeye calısıyorum yeni ruhsat vs.. 5. emniyet kemeri yok diorum anlatamadım adamlara![]()
valla benim anladığım adam takmak isterse illa ki takıyor. cam suyu gelmedi ne demek mesela. adam bi kere çekmiş gelmemiş hoop ağır kusur. 2. yi çekse su geliyordu. bunun gibi işte.
bu arda ben o hafif kusurların 2 sene sonra halledilmesi gerekiyor diye biliyorum.
akyurt muayene istasyonu abartısız düzgün iş yapıyor tavsiye ederim ivedikte kıl tipler var denk gelebilir![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
beyler bu arada ankara içi uygulamalar daha da fazla artmadı mı?
Adam gidecem ayağına cayır cuyur ceza kesiyor anlamadım bu işi
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
develeri hazırlayın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)