Trde okadar çok supra varki bakmaktan sıkıldım şahin gibi her adımda var fiyatta yüksekmiş fazla olasından sanırım.....
Printable View
Trde okadar çok supra varki bakmaktan sıkıldım şahin gibi her adımda var fiyatta yüksekmiş fazla olasından sanırım.....
O kadar çok supramı. Nerde bu supralar bende gelip bakmak istioyrum. İzmirde varmı o kadar çok.
Demek istediğim çok varmış gibi begenilmiyo .
Bence almak isteyene cantsızda verilebilir isteyen istediği cantı takar gezer he he .
jant mant hikaye Supra sahane:icon_tup:
ama jant seçimimizi arkadaşlara bırakalım...!!! :D
kişisel tercihlere kimse karışamaz çoğunluk aynı fikirdeyse gene kimse birşey diyemez parası olanda bastırır parayı alır suprayı bu kadar basit
ozaman emeğe saygı diyelim..jantı beğenmeyen arkadaşlar için sölüyorum jantı beğenmeyebilirsiniz ama yerden yerede vurmamak gerekir!.
kişisel zevki abi onun düşüncesine göre 5 para etmez ki benim düşüncemde öyle o kadar abzürt ki canlısınıda gördüm ne biliim itici geliyo bana
sen sky cısın sanki :)
yoo itici derken o supra için konuşmuştum :D
internette bü sürü videosu var gayet hızlı gibi sahilde falan gazalıyo:)
ılk halını bılıom bu arabanın.. ne hale gelmıs vaybe.cok para ama..fuarda ıı barıodu :)
vermem o parayı bence az olmanın nimeti bu olsa gerek ...
walla daha bu sabah sari bir s2000 ilani gordumki sahsen okadar param olsa kesinlikle kacirmiyacagim bir alet:icon_tup: