bi sorum olcak, prologe veya herneyse bu demo mu oluyor? yani kısıtlı arabalar kısıtlı pist. peki normali çıkmadı mı
Printable View
bi sorum olcak, prologe veya herneyse bu demo mu oluyor? yani kısıtlı arabalar kısıtlı pist. peki normali çıkmadı mı
Prologe GT5 alıştırma oyunu sadece GT5 in nasıl olucagını kestir ve idare et dye bir oyun
gt5 ne zaman çıkacak peki?
onu kimse bilmiyor güya iki yıl önce martta cıkıcaktı:)
şubatta kesin çıkıcakmış. yeter artık çıksın ya prologue de event kalmadı s de bitti :D
Mayısta cıkacak die biliorum bende...
son sorum purlug 2 kişi oynanıyo mu:D
gt5 cıksın o zaman bende ps3 alıcam herhalde :D :D
gran turismo the real driving simulator :-D
gecenin körü krizim tuttu indirdim demoyuda kasıyoruz bakalım :D
ekledim bi kaç kişiyi kabul ederseniz sevinirim
ps4 2012 de piyasaya sürülecek ve bencede doğru tahmin ps4 ü gt5 ile piyasaya sürecekler şimdilik ps3 de prologue ile idare edeceğiz sanırım bence ps3 almanın şu an espirisi yok prologue için ps4 ile tam sürüm gt5 alırız bence :-D
bellı oldumu tam 2012 de cıkacagı PS4 un
ayıp ya, ben GT5 çıkacak diye PS3 aldım :)
bnm bildiğim yeni xbox ta ps4 te 3d olarak çıkacak,işler deişcek o teknoloji oturmadan çıkarcaklarını sanmıorum yenilerini
ama ps3 e oyun yapmakta çok zorllanıolarmış ztn o yüzden gt5 çıkamıomuş devamlı erteliolarmış die söylentiler var
Arkadaşlar GT5 mart ayında japonya da çıkacak. Hatta bir GT6 bile görebilirsiniz PS3 te :) . Asia game show da yeni bir trailer yayımlandı. WRC ve Nascar serileri ile beraner Japon GT serisi de resmi olarak oyunda bulunacak. Oyunun geç çıkmasının birçok nedeni var. Hasar ve yeni fizikler bunlardan en önemli olanları.
Trailer İçin
www.gtplanet.net
bu demo nerden iniyor bi türlü bulamadım
Benımkıde: Serencebey