Çok geçmiş olsun..İnşallah kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur..
Printable View
Çok geçmiş olsun..İnşallah kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur..
saol tşkler..
Aynen doru söylüyorsun bnde aklım ermedi bu işe sıkıştıran polislerle aracın sahibi konuşmuş adamlar kaldırım cukur mukur dinlemiyormuş ama burda birtek polislerin sucu var madem aracın götüne kadar girmişsin nie lastiklelre ateş etmiyorsun ki 2.3 arkadaşında dedigi gibi.Biz olsak direk önumüze kırar dur ateş edicem hesabı anons geçer egzozlu denk geldiginde ..ama malesef yakalayamamışlar..
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.. :(
Hala iş icabı Levent tarafındayım, şimdi gidip bastonu taktım arabaya :)
Geçmiş olsun kardeşim.
bizim eski apartmanda birinci katta oturan komuşumzum L200 minibüsünü götürmüşlerdi hemde baston kilit de vardı arabada. adamın yatak odasının penceresi arabaya sıfır neredeyse. yaz ayı adanada sıcak geçiyor. kapı pencere açık yatılıyor. arabanın sesini duymaması imkansız gibi.ama aradan 4-5 sene sonra araba bulundu. hırsız işte kafasına koyduğunu hertürlü yapıyor.
araç bulunmuştur arkadaşlar
geçmiş olsun. aracı şifa mahallesinde ararsanız belki bi sonuca ulaşırsınız. kurtköye sırf izlerini kaybettirmek için gitmiş olabilirler. dağlık bayırlık yollar tenha heryer. ben tuzlada oturuyorum tuzlanın 3 bir tarafı askeriye 3 tane giriş çıkış yolu var adamlar her türlü gelip alacakları arabaları alıp gidiyolar yinede. yeni icatları var ciguli diye immobilizeri çözüyomuş :S bunları ibretlik yapmak lağzım da nerdee..
tekrar geçmiş olsun. tuzla tarafında gözüme çarpar inş..
tekrar geçmiş olsun, Allah kimseye göstermesin .(
çok geçmiş olsun .. nerde ve ne halde bulundu acaba ? hasar falan yoktu umarım ?
polislemi sonuca ulaşıldı terketilmiş haldemi yoksa yavşaklar kendilerimi aradılar..?
kusra bakma merakımdan soruyorum
bulunduğuna sevindim. Allah kimseye göstermesin böyle bişeyi.
araç sahibiyle görüşmedim henüz sadeje sapa sağlam bulundunu haber verdi ayrıntılı öyrenince bilgilendiririm
çok şükür araç saglam hasarsız birşekilde bulunmuştur...