motor takazu die gecen parça buysa 205tl.liste fiyatı. gene iyi.
Printable View
motor takazu die gecen parça buysa 205tl.liste fiyatı. gene iyi.
Okadar olcagını sanmam...Gecen ay puntonun sanzuman kulağını 49 liraya aldım ;)
şanzımanın uzantısı olan bir parça gibi duruyor bakarsınız çıkma şanzımana kadar gider olay :D:D
geçmiş olsun motor falan düşmez en az 2 yerden daha asılıdır motor, kaldı ki akslar üzerinden şanzımanı şanzımanda motoru tutuyor:)
Şanzıman kulağını kırmışsın resimlerden öyle gözüküyor. haydi hayırlı olsun.Ortalama fiyatlı bir parça canın sıkma 30 dakikalık iş.
Sonrada dikkatli kullan.
ASla unutma ki aracın acaba burdan geçermi dediğin yerden geçmez o çukurdan kaç işte :D
o bu değilde döküm demiri sağlam koparmışsın şimdi 1 daha baktım da :D:D:D
şanzıman kulağı çok pahalı bir parça değil, ama lakin sadece şanzıman kulağı kopmuş gibi durmuyor, birde keçende sanırım problem var çok yağ kaçırmış şanzımanın. onuda el değmişken deştir derim..
aluminyum parça alaşımlı..
ASla unutma ki aracın acaba burdan geçermi dediğin yerden geçmez (çok dogru )
çarptıktan sonra insan tuhaf oluyor..duruyum mu gidiyim mi ne oldu olmadı..iş bitiyor..
evet muanede şanzıman yag kaçakları var yazıyodu.fakat hafif kusurla geçtim.daha önceden olan yaglar onlar.birde 3500km.yaptım.camur yagmur kar..görüntü böyle.
araç bayırda 4.vitesde ve 5.vitesde tekleme yapar gibi oluyor arıza lambası yanıyor ateşlme die düşünüyordum.yag kaçağıda olabilir
LPG'li mi kullanıosun bilmiorum ama LPG'li ise Opetten almayı bırak. Gaz kelebeğini temizlettir düzelir herhalde. Gene dediğim gibi tipik Fiat arızaları. Sollamaya çalışırsın alakasız yığılır. Gece 4'te eve giderken söyle bir basarsın hayatında öyle gitmemiş gibi gelir.
Fiattır yaparrrr :D
lpg yok ama kısa zmanda oda olucak.düşünüyorum.ama arızalar yapıcagı kesin.insan malını bilir.bobinler degişti gaz kelebeği sıfır takıldı zmanında..20e aldım 30a patladı 35e dogru gidiyor.inadına satmıyıp binicem allahtan gösteriyor araba kendini.şekil.
benimde 3k stilo vardı hemde eibach sportline yaylı hiç vurmadım altını gecmiş olsun neyseki cok masraf cıkarmamış. Ayrıca benim arabada aldıktan satana kadar hi bir sorun cıkmadı hemd canını alarak kullanıyordum lpgli idi ilk başta bir iki ayar problemi oluyor sonra sıkıntısız gider lpg ile 20000 den fazla kullandım hiç sorun cıkarmadı.
bende kanalızasyon kapagını ortalım derken karteli parçalamıştım 650 lira masraf açmıştı bana:)