bekleyelım ozaman yorumunu :)
Printable View
bekleyelım ozaman yorumunu :)
valla niyet varsa ve beğenilmişse sesi için alınır yani:D
yarın bakıcaz durum ne gosterıcek :)
20.000tl gibi 1998 model temiz 5.9 ları bulunuyo piyasada bence onlara bakmak daha mantıklı :) yada 4.0 normal cherokede bakabilirsin tipide daha yakışıklı :)
buldugum ok gıbı tamamen hastası tarafından bakılmıs bı arac ben tutuldum acıkcası cok guzel bı arac :)
bu baktığın araç bahçelievlerdemi?
bizim burada bir tane beyaz mevcut dediğin gibi tertemiz...
Aynen halil en dogru yorumu yapar ;)
Bence cok güzel arabalar, o paralara bedava o keyif konfor vs...
Konfor acısından düsünürsen, su anki jeeplerden bile daha konforlu :D
Amerikan sesi de bonus :D
araca sıralı sistm takılımı taktırıcak mısın birde 93 model denmiş alacagın araçta , araç karbiratörlü sıralı sistem takılabiliyormukü bunun bir sonraki kasasında injeksiyon war diye biliyorum
alıp almama konusunda ben şahsen almak isterim gayet güçlü 318 v8 makinası war ses desen fena konfor war manuel alma denmiş ama manuelini zaten nereden bulucan ki onu merak ettim gerçekten amerikandedigin otonatik olur :D
Bence de 5.9 versiyon cok daha iyi ama fiyat farkı nedir bilmiyorum aralarında ;)
ben gri bi 5.9 a niyetlenmiştim 1998 model göstergesi km mi mil mi bilmiyorum ama 76000 gösteriyodu kazası boyasıda yoktu 20000tl demişti en son sahibi lpg falanda takılı değildi ama şimdi 350z almaya niyetlendim ondan vazgeçtim :)
sıralı sıstem var aracta demekkı enjeksıyonlu :) yarın sonuc bellı olucak bakalım hayırlısı :)
sıralı sistem tat veriyormuymuş bi sor sonra servisleri zengin etme
STP mesajımı gördünmü bugün ???
motor sesi mükemmeldir konforda çok iyidir... bu aralar bizim üniverstenin yanındaki sanayi sitesinin girişinde bitane duruyor lastikler kocaman üstte sis farları çekme halatı falan var sende illaki görmüştürsün oralarda o aracı bu ara çok hoşuma gidiyo eğer o ise al :)
çok istedim zamanında 98 simsiyah, sarı jantlar falan ayyyy :) çok beğeniyorum bu kasaları bence alınabilir lpg ile 350 400 yakıyordu yeşil vardı bizde :) hayırlısıyla alırsınız inş. ben hala siyah istiyorum vergi bakım fazla geliyor gözüme
Güzel araçta çok yakar.Lpg de bile fazla yakıyor..uğraşmak zordur
motor sesi mükemmeldir motorunda sorun çıkmaz şanzımanda sorun var ama iyi bir usta tarafından tamir edildimi sorun olmaz lpg ile normal benzinli araba kadar yakar, sağlamdır vergisi biraz yüksektir torunun bile kullanır ki bizdeki pontiac 76 model ilk sahibi dedemdi ben kullanıyorum hala inş benim torunlarımda kullanır o zamana benzin kalırsa:D motorları bitmez bitiremezsin ben biten amerikan motoru görmedim duymadım 1milyon mil i çevirip tekrar sıfırlıyorlar kadranı bizimkinde orjinal th 350 şanzıman var hiç açılmadı içi:D ki 2 ton arabayı durdurmak ve yanlamak için otomatik viteste motor freni yapıyoruz shift lock yapıyoruz babam gençliğinde ağır tecavüz etmiş bende etmeye devam ediyorum
bzm pontiaca 34 senedir yaptığımız masraf boya hariç saxoya yaptığımız 5 senelik masraftan azdır
dağa bayıra vurcaksanız tavsiye ederim motor sesi şahanedir 4 5 sene önce 5.2 v8 limited sahibiydik tuğce kazaz'ın eski aracıydı babamda az çok off road merakı var diye arazide baya kullandık koca koca kayaların üstünden banamısın demeden geçer lpgli bile olsa baya yakar zamanında lpg sistemleri bu kdr gelişmemişti ara sıra sorun çıkarıyordu lpg de suanki sistemlerle sorun cıkmaz sanırsam. arkadaşlarin dediği gibi şanzıman sorunu çıkarabiliyor
bir amerikan sahibi olarak,ford explorer 4.0 v6 var gaza dokunarak şehir içinde kullandığımda 100tl ile 350km gidiyor ama gaza yumurta altında varmış gibi:)gerçi torklu arabalar rahat rahat kalkıyor gaza dokununca ama azcık v8 gücü kullanayım dersen lpg ile 700krsları gorursun:) cherokee ye bindim benim jip gibi çok konforlu sonuçta amerikan ortak özelliği.ama 5.9 una bindim 285 hp olana çok fena gidiyor 0-100 ü 8 sn nin altında çok fenada yanlıyor:) ama 5.2 ler o kadar güçlü değil.Sesi zaten çok fena:) 15 liraya böle bişey alacaksan bence kaçırma jip dediğin kesinlikle amerikan bence.koyacan garajına, kış geldimi tak arazi lastiklerini yan yan dağa:):) ayrıca şehir içinde sana verdiği güven mükemmel:)herkesin senden kaçmasını zevkle izleyeceksin.amerikan anlatılmaz yaşanır:D cherokee nin parçaları da bol, bence çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.Tek dezavantajı iç mekanın kalitesizliği o da malesef amerikan ortak özelliği:).Tavsiye ederim
arkadaşımda 5.2 si vardı lpgli idi,lpgdeyken öle yakt uçmuodu ama benzindeyken cidden içiodu,gerçi kickdown yapınca alınan haz bedelsiz:) sesi söylemiyorum bile:)
Kasko yapmıyorlar. Yapsalarda anasının örekesini istiyorlar. Çok hatırlı müşteri iseniz bi sorun bakalım ne diyecekler.
Benim bir tanıdığım 5.9'nu aldı. Çok memnundu...
selam, bende 93 model 5.2 vardı 170bin milde aldım 185bin milde sattım.normal bakımları dışında hiç bir ekstra masrafı olmadı..üzerinde tartarini sıralı lpg sistemi vardı..şehir içi 100 tl gazla 250-260 km leri rahat gördüm.uzun yolda ise 100 tl ye 400 km gittim..ki bence bu rakamlar alınan keyif için değer..bazı arkadaşların söylediği gibi bence alırken en önemli kısım şanzımanı..yanlış hatırlamıyorsam 2bin tl ye komple toparlanıyor şanzıman..zaten vitesleri durduğu yerde geçirirken yada araç giderken verdiği tepkilerden anlaşılır ne durumda olduğu..pas diğer bir sorunlarından..özellikle cam çerçeve etrafı ve kapı içleri paslanmaya meyilli..ben arabamı çok temiz bakan ilk sahibinden almıştım, o yeni tavan ve direksiyonu kaplatmıştı..tavan zamanla düşme yapıyor,yenilenmesi gerekiyor..onun dışında aklıma gelmiyor başka bir derdi var mıydı.bugün yine bir jeep alsam yine aynı kasanın 98 modelini tercih ederim açıkcası..
STP'nin baktığı araç hem içi hem dışı hem de yürürü bakımından çok iyi durumda....
STP ile ilk kez aynı doğrultuda düşünüyoruz gözlerim yaşarmakta...
cama not bırakmak nesı anlayamadım ben bu arada yıgıt efendı...
evet lpg verisi yahu:) haklısın yazmayı unutmuşum.100tl benzinle o kadar gitse nie lpg yapayım.benzinle 50krs un altına hic indiremedim ztn.lpg ile makul seviyelerde yakıyor gerçi bu aralar fazla yakmaya başladı sanırsam maf ,o2 sensörü bozuldu değiştirmek lazm... 116 kasaya biraz güçsüz kalıyor motor o yüzden normal değerler.üzülmene gerek yok:)
ıyı ıncele belkı bırseyler kaparsın ;)
sen okadar anlarsın yorumun sasırtmadı ;)