Arkadaşlar,
Hiç rollbar'lı aracını trafikte soruncuzca kullanan varmı ? Sorun yani Trafik polisleri..
Tşk
Arkadaşlar,
Hiç rollbar'lı aracını trafikte soruncuzca kullanan varmı ? Sorun yani Trafik polisleri..
Tşk
ben komple koyu flm yaptrip grup n ralli aracim ile ise gidip geliyordum hafta sonlarida falan 4-5 ay kadar sehir icinde kullanmisdim.
Polis durdurup kontrol etmediği sürece sıkıntı olmuyor. Bende yaklaşık 1 sene sadece hafta sonları grup n araç kullandım.
sadece meraktan
para ve bol vaktin olduğunu var sayarak
rollgage nin birşekilde proje çizdirilerek yolda yasal gezicek hale getirilme şansı varmı ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
polis genelde egzsota ve cam filmine takar ve ondan dolayı durdurur asıl bnm merak ettiğim muayneden araç geçermi![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
lpg ye verilen ruhsat rollgage ede verilir herhalde![]()
Aradaki bağlantı ne ki?
birisi güvenliğini tehlikeye sokuyor birisi arttırıyor
eski şehir tüvde geçiriyorlar arkaya suntadan koltuk benzeri birşey yaptırmışlar. Federasyon şuan çözüm arıyor TÜV den direk ralli aracı diye muayene yapılabilmesi için...
valla sorunsuz gezersin en azından ben gezerim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
polis direk yarış aracı muamelesi yapıyor.yarış araçlarınında trafikte gezmesi yasak.o yüzden bağlanırsın.
komançero garage
Bir kere roll cage ile sen kendi güvenliğini arttırır iken karşı tarafında güvenliğini azaltıyorsun. Ayrıca karşı tarafın aracının alacağı hasarıda arttırıyorsun. Jeep'lerin önündeki koruma demirleri bile yasak. Roll cage haliyle yasak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
rollcage yapılması araç üstünde teknik değişiklige girdiğinden mühendis tarasından cizilip onaylanması lzm o şekilde aracın tesbitten geçmesi lzm ki sorunsuz kullanasın
Carousel in önünde yıllar önce bir takside bomba patlamıştı aklımda kalan tek sahne arabadan arta kalan tek sağlam şey LPG tüpünü idiBu durumda benzin deposu yalan olmuş oluyor
Kuralına göre yapıldığı taktirde LPG sıkıntı yaratmaz. Yaratsaydı italyada vs. de kullanmazdı adamlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)