benım ılan lınkını verdıgım aractanmı bahsedıyorsunuz yoksa fıratın lınkını verdıgı arac mı? çunku 2sıde cok temız:) sızın dedıgınız hangısı acaba tam anlayamadım?
Printable View
Tool un eski arabası gri olan.
ee efe sen tanıyosan çocugu benim bakmama gerek yok
Maşallah temiz bir araç..Ama fiyat tuzlu..
bu arabanın eski sahibi utkunun clionun eski sahibi bir arkadasım olması lazım o sattı antalyaya diye biliyorum bugün gün icinde kendisine ulasır sorarım burak..
http://www.sahibinden.com/84000km_de...XQQdisplayitem valla arkadaşlar bu aracı cift vatandaşla alabiliyor ben araştırdım danışmanada sordum ben kendim cift vatandaşım aracı alabiliyorum ama devamlı sigortalı calışmam gerek sigorta iptal olursa arabada iptal oluyor burda kullanma hakkın olmuo yaniiiii aracı cift vatandaş alabilir sigortası olması lazım gecici plaka veriyolar ma milletler arası
iyimiş ama ben aracı bilmem sadece bende eski resmi var herhalde kocaelindeydi bu araç satılırkende 22 yada 23 istiyorlardı
;);) uzun zamandır vti takibindeyim ;)
Arkadaşlar bu araç egerki el degiştirmediyse eski sanayinin orada oturan bi arkadaşındı hatta şu anda askerde olması lazım babası kango,doblo ,connet türü araç istiyordu babası iş geregi panelvan araçlara ihtiyacı oldugu için satıyor du biz 1,6 ies ile takas yapalım dedik panelvan araç istedikleri için takasa yanaşmamışlardı.Eger gri vti düşünüyorsanız chare linkli arkadaşımızda satıyor onuda degerlendirebilirsiniz.