Bu gün haberlerde dinledim radyoda.Köprü ve otobanların da 3 aya kadar satışa çıkacağından bahsediyolardı.Birden aklıma geldi de.Madem pistleri kapattılar, bizde para toplayıp bi kaç km otoban alalım. Draglar flan orda yaparız :P
Ne dersiniz![]()
Bu gün haberlerde dinledim radyoda.Köprü ve otobanların da 3 aya kadar satışa çıkacağından bahsediyolardı.Birden aklıma geldi de.Madem pistleri kapattılar, bizde para toplayıp bi kaç km otoban alalım. Draglar flan orda yaparız :P
Ne dersiniz![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bu ülke kendi vatandaşına çöp satmaz.
Amerikan kimliği ile gel bedavaya alırsın
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
enkayı alalım sapaktan itibaren.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
çok iyi olur murat valla...
hatta ortaya gişe koyarız. yolunmaya alışık halkımızı azcıkta biz yolarız...
balçova narlidere arasınıda birileri alsın ufak bi roll gişesi koyar paraya para demez![]()
Bu kadar kisiyiz,maliyetlerini dusunuyorum,hesap yapiyorum......para toplasak 1 km'sini bile zor aliriz....Dusunuyorum ve kahroluyorum.....
bende çok merak ediyorum bundan sonra ne satacaklar.
yaw ülkede satılmadık bi donumuz kaldı vallahi. böyle giderse onuda satacaklar![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
sata sata bir yollarımız birde köprülerimiz kalmıştı. ülkemizide satacak bunlar böyle giderse
always AT by AT
Ne diyecem bilmiyorum ama adamlara yollarıda satıyoruz 2 ün sonra bu yol bizim kullanamazsınız derseler? düşünsenize istanbul ankara yolunu kapatıyorlar :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)