Merhabalar arkadaslar..Madem konuyu ben actim,ilk cevabi ben yazayim.Inanmayacaksiniz ama,En ufak problem yasamadan Ankara'dan Strasbourg'a kadar gittim.
Merhabalar arkadaslar..Madem konuyu ben actim,ilk cevabi ben yazayim.Inanmayacaksiniz ama,En ufak problem yasamadan Ankara'dan Strasbourg'a kadar gittim.
Antalya gidip geldim aydın otobanımıydı o ünlü olan orada fena sıkmıştım![]()
ustam ne işin var boyle bir konuyla allah askında kım napsın senın nereye gittiğini arabayla![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
En uzak nereye gittim,valla en son pert ettigimde baya biyerlere gittim ama nereye bilmiyorum sonra bi baktim geri gelmisim hahahahahha
hahahah of n guldum yaa
hea bide bisey daha ben 1.5mt uzakliga kadar cisimi yapabiliyorum.cisim simdi kalitelimi kalitesizmi?hic sorunsuz yapiyorum hea bide..
buda bunun gibi miolcak yani yok bmw`yle 14k km bi cikista gittim yok bn hondayla 5k km bi gittim conta yakti yok ole yok bole..peh sacma konu.
- K -
________
Dr.Ecu
Yanlis anlamayin lutfen.Amacim degisik yerlere giden ve goren varsa paylasmak,biraz da yollarin durumunu ogrenmek,oralara giden arkadaslarin dikkat etmesini saglamak....
Ok
Aracimla en uzak turkiyeye geldim,bosna hersek`e geri dondum.Bulgaristan biraz skntili setler var biraz birde yollar bozuk,alcak spor araclarla tavsiye etmem.Geri kalan sirbistan otobani cillop gibi zaten kaldiki hirvatistandan cikana kadar full otoban zaten..Geri kalani temiz sehiricinden evime kadar dondum.
Dikkat edilcek nokta.Ist. suan boyle bir hava varken bulgaristanda sirbistanda,hirvatsstdanda `don` olaylari olabiliyor(ki muhtemelen kar yagisida vardir).Dikkatli olunmasi gerek.Saygilar sevgiler.HEa aracim punto ultrasporting KUTU edition`di bu arada.Camurluklarim surte surte geldim.Cok zevkliydi.
- K -
________
Dr.Ecu
uzungol 1 ay once gittim.konuyu begenmeyen yazmaz !
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
bı arkadasa bakıp cıktıklarımız sayılıyor mu?
Strasbourg'a 106 gti ilemi gittiniz ?
Galiba anlastik 10ur K arkadasim.Cunku ben birazcik uzun yol meraklisiyim.Mumkun olan her yere kendi kullandigim otomobilimle gitmek istiyorum.Ben en cok Sofya-Nis arasini begeniyorum bahsettigin yolda...
Bulgaristanda polis amcalara hakikaten dikkat.Avusturya'dan sonra ise alcak ucus tabi ki.Alpler ve otoban cok keyifli...
106 ile gidiyorum.Uzun yollarda hicbir problem yasamadim.Belki de ben cok iyi baktigim icindir.Vtec konusu ile ilgili tecrubeli arkadaslara danismak istediklerim var.baska bir konuda sormak istiyorum.Yol tecrubesi olan arkadaslarin goruslerini bekliyorum...
Bu yaz doguyu gezdik komple aklınıza gelicek her yere gittik sayılır akraba ziyaretine yollar guzel di genellikle ama aniden cok bozdugu oluyodu dağ yolları fln geceeleri guvensiz tabikide dikkat edilmesi lazım ...
2 kapılı bir honda gidiyorum gündüz gece gündüz gece gündüz geceeeeee.....
alice harikalar diyarına gittim soora memur abiler alıp evime teslim etti ogün bu gündür o içtigim şeyleri içmiyorum artık....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)